TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:50 Het perfecte feestmenu
Het perfecte feestmenu van Johan Segers begint met een koud voorgerecht: oesters en gêlée. En Johan heeft niet één, maar twee voorgerechtjes gepland.
«
»
08:15 Toasted!
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
08:40 Tot op de graat
Vandaag lijkt het wel of er een goudvis bij de vangst van de vissers zit. Een prachtige, rode vis met sierlijke vinnen en schubben.
«
»
09:00 That '70s Show
Hyde herinnert zich niets meer van zijn huwelijk in Las Vegas. Tot overmaat van ramp heeft Leo zijn platenwinkel tot een hippiecommune omgevormd.
«
»
09:25 Geen uitzending
«
»
11:30 Old Sheldon
Sheldon bezoekt voor het eerst het California Institute of Technology. Georgie is woedend wanneer Mary zijn gesprek met zijn vriendin afluistert en Meemaw probeert een jaloerse Missy op te vrolijken.
«
»
11:55 Old Sheldon
Dr. Sturgis is razend wanneer Sheldon hem van plagiaat beschuldigt. Georgia loopt Veronica tegen het lijf wanneer hij op pad is met zijn nieuwe vriendin Jana.
«
»
12:15 Geen uitzending
«
»
15:20 Het perfecte feestmenu
Bij Het Perfecte Feestmenu van Roger van Damme staat vandaag de kip centraal. Zijn feestelijk driegangenmenu start met een kipkroket met truffelmayonaise.
«
»
16:15 De dagschotel
'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken.
«
»
16:35 Stukken van mensen
Zanger Christoff komt langs met een bijzonder stuk, namelijk een schilderij van Henry Roland.
«
»
17:45 Bake Off Vlaanderen
In week 5 zetten de kandidaten de nieuwe week in met een opdracht van formaat. Ze maken een gevallen taartje, gebaseerd op het baanbrekende Oops, I dropped the lemon tart van Massimo Bottura.
«
»
19:00 Huizenjagers
Romy en Niels waren allebei te zien in 'The Sky Is the Limit' en daar sloeg de vonk over. Nu zijn ze samen op zoek naar een instapklaar appartement in de buurt van Westerlo.
«
»
19:55 Stukken van mensen
Lesley-Ann Poppe komt langs met een 24 karaats vergulde aansteker en sigarenknipper.
«
»
21:00 Bake Off Vlaanderen
Als eerste proef moeten de bakkers 3 pralines serveren maar in deze chocoladeproef is de hel voor de meesten dichterbij dan de hemel.
«
»
22:10 In het spoor van de dader: Natascha Kampusch
Natascha Kampusch vertelt openhartig over haar 8,5 jaar durende gevangenschap, nadat zij op haar tiende werd ontvoerd.
«
»
23:15 Huizenjagers
Romy en Niels waren allebei te zien in 'The Sky Is the Limit' en daar sloeg de vonk over. Nu zijn ze samen op zoek naar een instapklaar appartement in de buurt van Westerlo.
«
»
00:10 Stukken van mensen
Lesley-Ann Poppe komt langs met een 24 karaats vergulde aansteker en sigarenknipper.
«
»
01:20 Geen uitzending
«
»
04:40 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers