TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:50 De Wereld op je Bord
Hanne zoekt 7 buitenlandse chefs op in hun restaurant en steekt mee de handen uit de mouwen bij het kokkerellen.
«
»
08:10 Ellemiekes KIDchen
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
08:25 Wild van wild
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
08:45 Huizenjagers
Sven en zijn collega's werken samen in het marketingbureau 'Like a Virgin'. Samen zoeken ze een groot pand waarin ze hun bedrijf kunnen huizen. En dat allemaal in een straal van 20 km rond Kortrijk.
«
»
09:35 Geen uitzending
«
»
11:40 The Simpsons
Marge zoekt een baan en gaat plastic bewaarbakjes aan de man brengen. Ondertussen wil Lisa de wereld verbeteren naar voorbeeld van Amelie.
«
»
12:05 Geen uitzending
«
»
15:10 Geen uitzending
«
»
15:25 De Wereldkeuken
Als expert van de Spaanse keuken leert topchef José Polonio de njam!-fans allerlei gerechten maken, zoals gevulde mosseltjes of konijn in sherry. Maar ook Spaanse klassiekers.
«
»
16:15 Winters grillen
Culinair magazine.
«
»
16:35 Dag dokter
Met: dokter Buelens, dokter Heyman en dokter Donders.
«
»
17:25 De allerslimste mens ter wereld
De beste kandidaten van de voorbije seizoenen nemen het tegen elkaar op en strijden voor de titel 'De allerslimste mens ter wereld'.
«
»
18:45 Replay
Humoristische show waarin Jeff en Pieterjan van het YouTube-kanaal 'Supercontent' de beste fragmenten uit het rijkgevulde archief van VT4, VIER en Play4 vanonder het stof halen
«
»
19:10 Blind Gekocht NL
Shannon en Cevar zijn beiden opgegroeid op het platteland, maar wonen nu samen in het centrum van Groningen in een klein, studentikoos huurappartement. Het is tijd voor een volwassen huis.
«
»
20:35 Sully
Het lijnvliegtuig van Chesley Sullenberger raakt in de problemen. Door te landen op de Hudson-rivier, slaagt hij erin iedereen te redden, maar hij wordt het doelwit van een doelloos onderzoek.
«
»
22:30 Ooit vrij
Psychologe Yana ziet in Antwerpen een jonge man die al op zijn 16de veroordeeld werd tot een gevangenisstraf. Ze bespreken zijn levensverhaal.
«
»
23:30 Het parket
In Ieper behandelt Lies het dossier van een seriële inbreker die tijdens zijn vluchtpoging probeerde in te rijden op politieagenten.
«
»
00:30 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers