TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:10 De Wereld op je Bord
Vandaag serveren we een echte Noorse delicatesse in De wereld op je bord: handgedoken en huisgerookte Sint-Jacobsvruchten met pastinaakpuree en rode biet.
«
»
08:30 Piet patron
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
08:50 Op hete kolen
Het is een prachtige dag en dat betekent dat het weer barbecue time is in de tuin van Michaël Vrijmoed.
«
»
09:15 Cash or Trash
Peter probeert zijn levensgrote beeld van een jaguar aan de handelaren te slijten, er wordt hard gestreden om een 'schaapstoel' en Shirley probeert haar Dinky Toys verkocht te krijgen.
«
»
10:05 Geen uitzending
«
»
12:10 Two And a Half Men
Wanneer mevrouw McMartin ontdekt dat Walden en Alan doen alsof ze homoseksueel zijn, dreigt ze ermee Louis van hen af te pakken. Alan heeft een plan om dat te voorkomen.
«
»
12:35 Geen uitzending
«
»
15:35 Geen uitzending
«
»
15:40 De smaaktoerist
In de stad Oostende proeft Jeroen het product waar alle Belgen fier op zijn, ons Belgisch bier, en kookt hij met vis.
«
»
16:15 Urban BBQ
Tarbot - Bart Desmidt
«
»
16:45 Uit de Schelp
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat.
«
»
17:05 De Tafel van Vier
Host Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp meenemen naar de studio aan de Vlaamse Kaai in Antwerpen.
«
»
18:10 De allerslimste mens ter wereld
De beste kandidaten van de voorbije seizoenen nemen het tegen elkaar op en strijden voor de titel 'De allerslimste mens ter wereld'.
«
»
19:30 Replay
Humoristische show waarin Jeff en Pieterjan van het YouTube-kanaal 'Supercontent' de beste fragmenten uit het rijkgevulde archief van VT4, VIER en Play4 vanonder het stof halen
«
»
19:55 Auwch_
Elke ontdekt de passie van de tango. Heeft de vurige zuiderse leraar José daar iets mee te maken? Ondertussen mag Ben mee met Axel om zaken te doen met Wesley Sonck.
«
»
20:35 Sherlock Holmes: A Game of Shadows
1891. Wanneer de kroonprins van Oostenrijk dood wordt aangetroffen, wijst alles op zelfmoord. Maar volgens Sherlock Holmes werd de prins vermoord.
«
»
23:00 Ooit vrij
In Hasselt komt een man binnen die betrapt is met een wietplantage. Hij ontkent zijn betrokkenheid.
«
»
23:55 Het parket
Lies, Tessa, Roeland, Maarten en nog vele andere parketmagistraten tonen ons de problemen waarmee zij elke dag worden geconfronteerd.
«
»
00:55 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ooit Vrij' - seizoen 3 (Play4)

In het arresthuis van Antwerpen wordt een geheime drugsactie voorbereid. Politiehonden gaan in de cellen op zoek naar drugs en verboden voorwerpen. Psychologe Gwen ziet een man met een zware drugs- en seksverslaving. Hij hoopt op een snelle opname in een psychiatrisch centrum. In Hasselt ziet maatschappelijk werkster Mania een man die al voor de twaalfde keer in de gevangenis zit.

'Ooit Vrij', om 22.10 uur op Play4.

Dossiers