TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
«
»
07:10 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
07:45 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
08:15 Peppe's pasta
Italiaanse pasta op z'n best! Laat dat de definitie zijn van het programma Peppe's Pasta. Het is Peppe Giacomazza die voor de gerechten zorgt en vandaag legt hij trofie op ons bord.
«
»
08:25 De redders
Nino doet een onrustwekkende ontdekking aan de redderspost. Robin en Daan hebben hun handen vol met een zeezwemmer die kennis maakte met een foil-kiter.
«
»
08:55 Geen uitzending
«
»
10:55 Chateau Meiland
Martien en Erica zijn even terug op het chateau in Frankrijk want er moeten nog wat geklust worden. Terug in Nederland wordt het hele gezin in galakleding gestoken voor de boekvoorstelling van Martien
«
»
11:45 Geen uitzending
«
»
14:50 Lekker lang leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
15:20 Tot op de graat
Johan Segers gaat aan de slag met een vis die iets verder weg van ons leeft: de roodbaars.
«
»
15:45 Op hete kolen
Vandaag maakt barbecuechef Michaël Vrijmoed een gerecht klaar waar iedereen duimen en vingers van aflikt, maar waarvan de meesten ook wel een beetje schrik hebben om het klaar te maken: lamsbout.
«
»
16:15 Zo man zo vrouw
Valérie (35) en Louis (36) uit Geraardsbergen zijn een koppel, maar wie dit niet weet, verspreekt zich al eens door hen als vader en dochter aan te spreken.
«
»
17:10 Huizenjagers Buitenland
Tommy, Tatyana en Nikki gaan in Heraklion, de hoofdstad van Kreta, op zoek naar een droomhuis voor Annemarie. Binnenkort wil zij zich definitief vestigen op Griekse bodem.
«
»
18:05 De redders
De redders betrappen 'een dief' op heterdaad. Elisabeth ziet een zeilboot op drift en het is alle hens aan dek om de bemanning op te sporen. De camerabeelden van Nino zorgen voor heel wat beroering.
«
»
18:35 Chateau Meiland
Martien doet een grote ontdekking: zelfs in de Achterhoek kan je gewoon wijnen! Je moet weliswaar zelf de druiven plukken, maar dan krijg je ook een prima glas.
«
»
19:35 Huizenjagers Buitenland
Tommy, Tatyana en Nikki gaan in Kreta op zoek naar de ideale vakantiewoning voor de West-Vlaamse Isabelle en Glenn.
«
»
20:30 Blind gekocht
Linda woonde samen met haar zoontje in een appartement op de Paardenmarkt in Antwerpen, tot er in 2018 een grote gasexplosie was. Nu geeft ze 400.000 euro uit handen om een nieuw hoofdstuk te starten.
«
»
21:30 De Verhulstjes
De Verhulstjes brengen de vakantie door in hun prachtige villa in Saint-Tropez, de badstad aan de Franse Rivièra die onder meer wereldberoemd werd door de ravissante Brigitte Bardot.
«
»
22:35 Zo man zo vrouw
Tessa zou haar vriend Gregory graag eens wat deftiger gekleed zien. Nu draagt hij standaard een trainingsbroek en een T-shirt. Maar ook Gregory heeft zo zijn klachten over de stijl van Tessa.
«
»
23:25 Huizenjagers Buitenland
Tommy, Tatyana en Nikki gaan in Kreta op zoek naar de ideale vakantiewoning voor de West-Vlaamse Isabelle en Glenn.
«
»
00:20 De redders
De redders betrappen 'een dief' op heterdaad. Elisabeth ziet een zeilboot op drift en het is alle hens aan dek om de bemanning op te sporen. De camerabeelden van Nino zorgen voor heel wat beroering.
«
»
00:55 Spitting Image
Al spottend worden de meer dan 100 karikaturale figuren die momenteel de actualiteit domineren stevig op de korrel genomen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers