TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
«
»
07:05 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag heeft Johan Segers een topgerecht in petto: een hammetje in de oven met wortelpuree en mosterdsaus.
«
»
07:25 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme staat vandaag opnieuw in zijn bakkersmolen in Essen. Hij maakt deze keer een deeg waarvan je beter niet eet, maar dat wel ongelooflijk leuk is om te bakken: het zoutdeeg.
«
»
07:40 Op de rooster
In deze aflevering bereidt Johan Segers samen met Tom Waes oa kalfsniertjes, kalfslever, kalfshersenen, kalfsmergpijpjes en kalfsonglet.
«
»
08:10 De redders
June vindt dat Stefanie, de vriendin van Elisabeth, verdacht doet. Robin gaat wel heel ver om een training met Daan te ontlopen. Een groepje skater zorgt voor problemen op de dijk.
«
»
08:35 Geen uitzending
«
»
10:40 Chateau Meiland
De familie Meiland kan het toch niet laten: de weilanden rond de boerderij moeten toch een park worden. Maar dan zonder beesten! Martien moet er niet aan denken dat zijn rust wordt verstoord.
«
»
11:25 Geen uitzending
«
»
14:35 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
15:10 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
15:45 Peppe's pasta
Italiaanse pasta op z'n best! Laat dat de definitie zijn van het programma Peppe's Pasta. Het is Peppe Giacomazza die voor de gerechten zorgt en vandaag legt hij trofie op ons bord.
«
»
16:05 Zo man zo vrouw
Vlaanderens favoriete stylist neemt opnieuw tien koppels onder handen. Voor zijn jubileumeditie zal Jani ook enkele bekende duo's restylen.
«
»
17:00 Huizenjagers Buitenland
Lies en Rik uit Koekelare gaan al acht jaar naar Kreta en ze voelen er zich helemaal thuis. Ze zoeken er nu een vakantiehuisje met zicht op de Griekse Rivièra.
«
»
17:55 De redders
Nino doet een onrustwekkende ontdekking aan de redderspost. Robin en Daan hebben hun handen vol met een zeezwemmer die kennis maakte met een foil-kiter.
«
»
18:35 Chateau Meiland
Martien en Erica zijn even terug op het chateau in Frankrijk want er moeten nog wat geklust worden. Terug in Nederland wordt het hele gezin in galakleding gestoken voor de boekvoorstelling van Martien
«
»
19:30 Huizenjagers Buitenland
Tommy, Tatyana en Nikki gaan in Heraklion, de hoofdstad van Kreta, op zoek naar een droomhuis voor Annemarie. Binnenkort wil zij zich definitief vestigen op Griekse bodem.
«
»
20:30 Red Dragon
Nadat hij dr. Hannibal Lecter kon inrekenen, nam FBI-agent Will Graham ontslag. Tijdens de vollemaannachten pleegt een bewonderaar van Lecter copycatmoorden in Atlanta en Baltimore.
«
»
22:55 Zo man zo vrouw
Valérie (35) en Louis (36) uit Geraardsbergen zijn een koppel, maar wie dit niet weet, verspreekt zich al eens door hen als vader en dochter aan te spreken.
«
»
23:45 Topmakelaars
Elke Topmakelaar toont graag de beste versie van zichzelf. Zo bewijst Matthew zijn mentor Dorine dat hij op eigen benen kan staan. CEO Johan gaat nog eens zelf aan het makelen en doet dat met succes.
«
»
00:50 Huizenjagers Buitenland
Tommy, Tatyana en Nikki gaan in Heraklion, de hoofdstad van Kreta, op zoek naar een droomhuis voor Annemarie. Binnenkort wil zij zich definitief vestigen op Griekse bodem.
«
»
01:45 De redders
Nino doet een onrustwekkende ontdekking aan de redderspost. Robin en Daan hebben hun handen vol met een zeezwemmer die kennis maakte met een foil-kiter.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers