TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 DIY (Do It Yourself)
Visbouillon, banketbakkersroom, snelle hap en pindakaas.
«
»
07:10 Tot op de graat
In deze aflevering staan er langoustines op het menu van chef Johan Segers.
«
»
07:25 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt haalt vandaag de barbecue van stal op het strand. Bart grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
07:50 De redders
Het einde is in zicht voor Daan en de redders maken zich op voor een feestelijk onthaal van hun held. Maar Robin is de eerste om hem proficiat te wensen.
«
»
10:20 Chateau Meiland
Voor het eerst sinds het uitbreken van de crisis komt Nadège na maanden van isolatie een dagje werken op het chateau, tot groot plezier van de Meilandjes.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 Het weekmenu
Johan Segers
«
»
15:10 BBQ vanavond?!
Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
15:30 Zo man zo vrouw
Jani steekt Benny (32) en Daisy (37), die elkaar in de legerkazerne leerden kennen, in een nieuw jasje.
«
»
16:25 Huizenjagers Buitenland
Dieter en Kjell uit Kasterlee dromen er al lang van om te verhuizen naar Frankrijk en er een B&B uit te baten.
«
»
17:35 De brandweer NL
Op een volkstuinparkcomplex woedt een fikse brand. Van de 350 huisjes staan er meerdere in brand en door de straffe wind is de kans op uitbreiding groot.
«
»
18:35 Chateau Meiland
Morgen staat alles in het teken van verhuizen. Nadège blijft natuurlijk in Frankrijk en de familie wil haar met een gerust hart achterlaten.
«
»
19:35 Topmakelaars
Hectisch. Zo kunnen we het leven van een makelaar wel omschrijven. Onze makelaars leven duidelijk voor hun job, maar vinden ze nog de juiste work-lifebalance?
«
»
20:35 London Has Fallen
De Britse premier is dood. Alle belangrijke staatshoofden reizen naar Londen om de begrafenis bij te wonen. De uitvaart wordt echter verstoord door terroristen die de wereldleiders willen vermoorden.
«
»
22:35 Source Code
Colter Stevens wordt wakker in een trein heeft geen idee waar of wie hij is. Voor hij doorheeft wat er aan de hand is, vernietigt een bomexplosie de volledige trein. Dan wordt hij opníéuw wakker.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers