TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
07:55 Fingerfood
Niets is plezanter dan lekkere hapjes eten met je handen. Heb je een feestje in het verschiet of heb je gewoon zin om duimen en vingers af te likken?
«
»
08:15 Peppe's pasta
Ze zijn nu al legendarisch, de pastagerechtjes van Peppe Giacomazza. Vandaag voegt hij een gouwe ouwe toe aan zijn CV : cannelloni gevuld met spinazie, ricotta en noten.
«
»
08:30 De redders
Op het strand van Dover begint Daan aan zijn slopende oversteek, aangemoedigd door zijn coach en vooral door Robin. June en Noah vinden een hond in een auto die dreigt te stikken van de hitte.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Chateau Meiland
Als de familie Meiland ergens verstand van heeft, is het wel styling en interieur. Martien en Montana gaan helemaal los met de inrichting van de slaapkamer.
«
»
14:55 DIY (Do It Yourself)
Visbouillon, banketbakkersroom, snelle hap en pindakaas.
«
»
15:25 Tot op de graat
In deze aflevering staan er langoustines op het menu van chef Johan Segers.
«
»
15:50 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt haalt vandaag de barbecue van stal op het strand. Bart grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
16:20 Zo man zo vrouw
David heeft al achttien jaar dezelfde look, met vooral flashy Quicksilver T-shirts. Echtgenote Annelies is dan weer fan van kleurrijke T-shirts bedrukt met sprookjesbosdieren. Jani snelt te hulp.
«
»
17:10 Huizenjagers Buitenland
Vandaag gaan we in Frankrijk op zoek naar een buitenverblijf met voldoende privacy voor Annick. Als medewerker van missverkiezingen wil ze hier haar missen begeleiden en klaarstomen.
«
»
18:10 De redders
Het einde is in zicht voor Daan en de redders maken zich op voor een feestelijk onthaal van hun held. Maar Robin is de eerste om hem proficiat te wensen.
«
»
18:45 Chateau Meiland
Voor het eerst sinds het uitbreken van de crisis komt Nadège na maanden van isolatie een dagje werken op het chateau, tot groot plezier van de Meilandjes.
«
»
19:40 Huizenjagers Buitenland
Dieter en Kjell uit Kasterlee dromen er al lang van om te verhuizen naar Frankrijk en er een B&B uit te baten.
«
»
20:35 Topmakelaars
Hectisch. Zo kunnen we het leven van een makelaar wel omschrijven. Onze makelaars leven duidelijk voor hun job, maar vinden ze nog de juiste work-lifebalance?
«
»
21:40 De Verhulstjes
Wil je je een echte 'local' van Saint-Tropez voelen? Dan moet je gaan aperitieven onder de platanen van de Place des Lices.
«
»
22:40 Zo man zo vrouw
Jani steekt Benny (32) en Daisy (37), die elkaar in de legerkazerne leerden kennen, in een nieuw jasje.
«
»
23:30 Huizenjagers Buitenland
Dieter en Kjell uit Kasterlee dromen er al lang van om te verhuizen naar Frankrijk en er een B&B uit te baten.
«
»
00:35 De redders
Het einde is in zicht voor Daan en de redders maken zich op voor een feestelijk onthaal van hun held. Maar Robin is de eerste om hem proficiat te wensen.
«
»
01:15 Spitting Image
Al spottend worden de meer dan 100 karikaturale figuren die momenteel de actualiteit domineren stevig op de korrel genomen.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers