TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 DIY (Do It Yourself)
Culinair magazine.
«
»
08:10 Tot op de graat
Vandaag werkt onze chef Johan Segers met een speciaal beestje uit onze Noordzee: de wulk, één van de grootste huisjesslakken die in onze gebieden leeft.
«
»
08:25 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt haalt vandaag de barbecue van stal op het strand. Bart grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
08:50 De Redders
Wanneer een groep luidruchtige mannen het strand op stelten zet, moet June in actie komen. De gauwdieven die nog steeds aan het werk zijn, krijgen te maken met een zeer doortastende Daan.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Chateau Meiland
Terug van vakantie, moet de familie Meiland weer hard aan het werk, maar het schiet niet op: alleen al het opzetten van de steiger kost een halve dag.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Het weekmenu
Culinair magazine.
«
»
16:05 BBQ vanavond?!
Pizza calzone / asperges / moelleux au chocolat.
«
»
16:30 Huizenjagers
Dorien en Ronald vormen een sportief koppel dat droomt van een woning met voldoende ruimte om een fitnessruimte op te starten.
«
»
17:35 De brandweer NL
Een uitslaande brand bedreigt de woning van studenten. Een vrouw valt van haar fiets en komt onder een rijdende tram terecht.
«
»
18:35 Chateau Meiland
Op het chateau is alles zo goed als klaar voor het nieuwe vakantieseizoen. Zelfs het bijgebouw lijkt op tijd af te geraken. Nu de meubels nog. Gelukkig is shoppen de grootste hobby van de familie.
«
»
19:30 Topmakelaars
'Blind gekocht'-makelaar Béa en enkele van haar collega's laten in hun kaarten kijken. Wat drijft hen om zich elke dag vol passie op de snel veranderende huizenmarkt te storten?
«
»
20:35 The Mask of Zorro
Diego de la Vega, alias Zorro, ontsnapt uit de gevangenis. Hij zint op wraak op gouverneur Montero, die zijn vrouw doodde en zijn dochter ontvoerde. Tijdens zijn vlucht ontmoet hij de boef Alejandro.
«
»
23:20 The Shawshank Redemption
Andy Dufresne houdt vol dat hij niet schuldig is aan de moord op zijn vrouw en haar minnaar, maar krijgt toch tweemaal levenslang in de strenge gevangenis Shawshank.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers