TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Njamma Mia!
Met onze Italiaanse charmeur Peppe de kookpotten induiken is altijd een festijn. Vandaag vind je er risotto uit Veneto.
«
»
07:55 Roger van Damme desserts
Vandaag staat eiwit als ingrediënt centraal. Roger maakt er bokkenpootjes mee. Je zal dit koekje vast en zeker herkennen.
«
»
08:15 Puur oosters: Japans
Het is niet alleen in ónze keuken een succes, ook in Japan houden ze ervan om allerlei ingrediënten in een luchtig deegje te dippen en dan lekker goudbruin te frituren.
«
»
08:30 Comfort Food
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het wordt "one of those days". Jeroen De Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten! Te starten? 's Morgens vroeg.
«
»
08:45 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Chateau Meiland
Erica en Martien moeten een tandje bijsteken want Maxime gaat voor een paar dagen naar Nederland. Erica verzint een list om oma naar het chateau te krijgen.
«
»
13:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:15 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Onze chef Johan Segers kiest vandaag voor één van de populairste zomerproducten van elke beenhouwer: varkensribbekes.
«
»
16:40 Roger van Damme: Bakken
Een biscuit bakken is op zich niet moeilijk, je moet alleen weten hoe. Roger van Damme geeft tips & tricks om hem helemaal te doen lukken en smeert hem in met zelfgemaakte chocolademousse.
«
»
17:00 De sterrenkaart
Van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met 3 Michelinsterren werd bekroond.
«
»
17:35 Huizenjagers
Wenting en Alexander, allebei financieel adviseur, zijn verloofd. Makelaars Clint, Stijn en Tinne gaan voor hen op zoek naar een modern, ruim huis in regio Dijleland.
«
»
18:30 De Redders
Robin steekt haar interesse in Daan niet onder stoelen of banken en dat is niet helemaal naar de zin van June. Een schone slaapster op een luchtmatras drijft af naar open zee.
«
»
19:00 Chateau Meiland
Erica ontdekt een wespennest op de privéverdieping en Martien krijgt het 'très chaud' wanneer er een knappe makelaar langskomt. Ook oma komt eindelijk langs.
«
»
19:50 Huizenjagers
Na twee jaar samenwonen zijn verkoopster Lynn en dj Davy op zoek naar een groter huis waar genoeg plaats is om zowel binnen als buiten feestjes te geven, liefst in een rustige straat.
«
»
20:35 Nonkels
De nonkels ontdekken dat Innocent alle brieven van Luc binnen handbereik van Carine bewaart. Maar met sommige ontboezemingen in die brieven zou ze niet kunnen lachen.
«
»
21:15 Personal trainers
Wat voor trainingen geven ze? Waar staan ze voor? Waarom zijn ze hiermee begonnen? Wat willen ze hun klanten aanleren? En hoe streng zijn ze eigenlijk voor zichzelf?
«
»
22:20 Zo Man Zo Vrouw
Jani krijgt zijn mooiste opdracht tot nu toe: hij mag Hannah en Niko uit Kontich kleden voor hun trouwdag. Hannah mag haar eigen jurk uitkiezen en Niko mag zelf zijn maatpak samenstellen.
«
»
23:10 Huizenjagers
Na twee jaar samenwonen zijn verkoopster Lynn en dj Davy op zoek naar een groter huis waar genoeg plaats is om zowel binnen als buiten feestjes te geven, liefst in een rustige straat.
«
»
00:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers