TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Het weekmenu
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
08:00 De Zoete Zonde
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
08:25 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sports Late Night
Met een uitgebreide samenvatting van de wedstrijden die gespeeld werden op de laatste speeldag van de Champions' play-offs.
«
»
11:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Njamma Mia!
Peppe neemt ons vandaag mee naar het noorden van Italië, naar Piëmont. We eten daar het bekendste voorgerecht uit de regio en dat is vitello tonnato.
«
»
15:25 Roger van Damme desserts
Met bloemsuiker gaan we vandaag aan de slag om een soufflé te maken, een bereiding waar menig hobbykok zich zelden aan waagt. Maar als je enkele regeltjes volgt dan lukt het beslist.
«
»
15:40 Puur oosters: Japans
Sukiyaki: Eenpansgerecht met rundsvlees
«
»
16:00 Comfort Food
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
16:20 De Cooke & Verhulst Show: Weekoverzicht
Praatprogramma.
«
»
17:40 De Verhulstjes
Corona zorgde voor verschillende keren uitstel maar enkele weken geleden was het dan toch zover; de allerlaatste afscheidsshow van Gert aan de zijde van Samson.
«
»
18:45 Chateau Meiland
De Meilandjes zitten nooit stil: ze verbouwen nog steeds het huis naast het kasteel, ze decoreren kamers en ontvangen gasten.
«
»
19:45 Huizenjagers
Hanne en Joachim zijn op zoek naar een instapklaar huis in de buurt van Kruishoutem met genoeg ruimte voor een toekomstig gezin.
«
»
20:35 Da's Dikke Liefde
De koppels staan aan het begin van hun zes maanden durende challenge. Ze worden gewogen, gescand en onderworpen aan een medisch onderzoek.
«
»
21:45 De Cooke & Verhulst Show
James Cooke en Gert Verhulst openen opnieuw de deuren van de grootste en meest verrassende talkshow van Vlaanderen.
«
»
23:00 Control Pedro
Gasten: Jonas Geirnaert, Tom Lenaerts, Lukas Lelie en Kat Kerkhofs.
«
»
00:00 Huizenjagers
Hanne en Joachim zijn op zoek naar een instapklaar huis in de buurt van Kruishoutem met genoeg ruimte voor een toekomstig gezin.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers