TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent.
«
»
07:15 De Wereld op je Bord
Chef Enis Güney brengt een verfijnd gerecht uit de Ottomaanse keuken: Kagitta pastrami en kizir. Dat is een pittige groententuiltje met gerookt en gepekeld rundvlees en bulgur.
«
»
07:35 Puur oosters
Chef Quyên laat vandaag zien hoe je een van haar favoriete gerechten maakt: het stoofpotje van kip met gember.
«
»
07:45 Blind gekocht NL
Job en Denise wonen met hun driejarig dochtertje Izou in een klein en knus appartement in het drukke Amsterdam-West. In de zoektocht naar hun droomhuis lopen ze tegen allerlei obstakels aan.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Young Sheldon
Sheldon raakt samen met medewonderkind Paige in de problemen in het wetenschapsmuseum, terwijl George Sr. voor therapeut moet spelen voor Paiges ruziënde ouders Barry en Linda.
«
»
11:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 The art of making cocktails
Cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Sandillia, Bronx en Rossini.
«
»
14:45 Roger van Damme desserts
Het centraal product van deze aflevering is speculaas. Roger maakt een parfait - een verrassend makkelijke én heerlijke ijsbereiding, een rolbiscuit met speculaas én kaneelsaus met speculaaslikeur.
«
»
15:05 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
15:55 Stukken van mensen
De experten krijgen een achttiende-eeuws kamerscherm, een lamp van het befaamde Parijse designhuis Maison Jansen en een propeller uit WO II van Peter Van Asbroeck voorgeschoteld.
«
»
17:05 De slimste mens ter wereld
Vanavond is Tom Vermeir de nieuwe kandidaat. Juryleden zijn Jan Jaap van der Wal en Stefaan Degand.
«
»
18:20 Uefa Europa League
Verslag van Antwerp-Olympiakos, wedstrijd van de zesde en laatste speeldag in de groepsfase van de UEFA Europa League, live vanop de Bosuil in Deurne.
«
»
20:40 James De Musical
James trakteert zanger Niels Destadsbader op een spetterende musical over de mooiste jaren van zijn leven.
«
»
21:50 De slimste mens ter wereld
Vanavond is Anne-Laure Vandeputte de nieuwe kandidaat. Juryleden zijn Philippe Geubels en Adriaan Van den Hoof.
«
»
23:00 Kiekenkotkwis
Bockie De Repper, Celine van Ouytsel, K3, Elodie Gabias, Nicolas Caeyers, Jennifer Heylen en Michel Van Den Brande krijgen de volledige lading van Supercontent.
«
»
23:10 Jani gaat...
Jani trekt naar Shishmaref, een klein kustdorpje in Alaska dat enkel te bereiken is met een gammel vliegtuigje.
«
»
00:25 Tweedehands deluxe
Een jonge weduwe wil een nieuw leven starten in Kroatië, maar vindt het moeilijk om afscheid te nemen van de vintage Jaguar van haar overleden echtgenoot.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', film uit 2021 met oa. Frank Lammers, om 20.40 uur op Eén.

Dossiers