TVgids - Play 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Peppe's Toscane
De liefhebbers van de Italiaanse keuken en het glooiende landschap van Toscane worden op hun wenken bediend in Peppe's Toscane.
«
»
07:40 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideen voor de feesten.
«
»
08:25 Blind gekocht NL
Sanne en Bram zijn enorme twijfelaars en het lukt hen maar niet om samen een huis te kopen. Met het oog op de toekomst groeien ze echt hun piepkleine appartementje uit.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Komen eten
Eddy is een 59-jarige gepensioneerde mijnwerker op rust die niet meer werkt. Zijn grote uitlaatklep is muziek. Spelen in een bluesgroepje houdt hem jong en competitief.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Het perfecte feestmenu
Piet Huysentruyt verwent ons vandaag met een topdriegangenmenu dat start met een smaakvolle tartaar van forel.
«
»
15:30 Lekker lang leven
Ditist en chef Michal Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michal staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
15:55 Tot op het Bot: Het Rund
Ossentong in maderasaus is een echte klassieker en het zal dan ook niemand verbazen dat Johan Segers dit gerecht op zijn menu zet vandaag.
«
»
16:20 Stukken van mensen
Regisseur Jan Verheyen staat meestal achter de camera, maar speelt vanavond zelf de hoofdrol in de onderhandelingen over zijn geanimeerd muurbord van Steamboat Willie.
«
»
17:30 De slimste mens ter wereld
Nieuwkomer: Anthony Nti. Juryleden zijn Rik Verheye en Jelle De Beule.
«
»
18:40 Tweedehands deluxe
Een ex-voetballer biedt enkele dure Rolex-horloges te koop aan. En James wordt op de proef gesteld wanneer hij de waarde van een hovercraft uit een James Bond-film moet bepalen.
«
»
19:50 't Is gebeurd
Met jeugdige onbezonnenheid en aanstekelijk enthousiasme duikt Thomas Huyghe opnieuw in het beeldarchief van VT4, Vier en Woestijnvis. Nostalgie, humor en geestige gekte in een nieuwe aflevering van t Is gebeurd.
«
»
20:35 London Has Fallen
De Britse premier is dood. Alle belangrijke staatshoofden reizen naar Londen om de begrafenis bij te wonen. De uitvaart wordt echter verstoord door terroristen die de wereldleiders willen vermoorden.
«
»
22:35 The Peacemaker
Een botsing tussen twee Russische treinen eist honderden levens. Volgens de media gaat het om een ongeval, maar daar is Julia Kelly het niet mee eens.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers