TVgids - Play 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
07:40 De Wereld op je Bord
Hanne zoekt 7 buitenlandse chefs op in hun restaurant en steekt mee de handen uit de mouwen bij het kokkerellen.
«
»
08:00 Puur oosters
Iedereen is er gek op en overal ter wereld kan je het eten: kip met curry. Vandaag laat Quyn zien hoe je op haar manier kip met curry en kokosmelk maakt.
«
»
08:10 Blind gekocht NL
Sabine en Ferry willen kleiner gaan wonen om zo wat meer financile ruimte over te houden voor andere leuke dingen. Maar downsizen is niet gemakkelijk.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Komen eten
Carine (49) uit Melle houdt van dansen en muziek en dat mag de hele wereld weten. In 'Komen Eten' wil ze vanavond uitpakken met een enorme verrassing.
«
»
11:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Peppe's Toscane
De liefhebbers van de Italiaanse keuken en het glooiende landschap van Toscane worden op hun wenken bediend in Peppe's Toscane.
«
»
15:15 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideen voor de feesten.
«
»
16:05 Stukken van mensen
Welke kunstkenner sluit een deal met absurdistisch kunstenaar Herr Seele en mag zich de nieuwe eigenaar noemen van een piano versierd met diens geesteskind Cowboy Henk?
«
»
17:15 De slimste mens ter wereld
Nieuwkomer: Jeroen Perceval. Juryleden zijn Jennifer Heylen en Bockie De Repper.
«
»
18:30 Komen eten
Eddy is een 59-jarige gepensioneerde mijnwerker op rust die niet meer werkt. Zijn grote uitlaatklep is muziek. Spelen in een bluesgroepje houdt hem jong en competitief.
«
»
19:25 Stukken van mensen
Regisseur Jan Verheyen staat meestal achter de camera, maar speelt vanavond zelf de hoofdrol in de onderhandelingen over zijn geanimeerd muurbord van Steamboat Willie.
«
»
20:35 James de musical
James Cooke ontvangt de enige echte Natalia voor haar muzikale verhaal. En dat start bij Nathalie, een klein meisje dat in een heel groot huis woont.
«
»
21:45 De slimste mens ter wereld
Nieuwkomer: Anthony Nti. Juryleden zijn Rik Verheye en Jelle De Beule.
«
»
23:05 Jani gaat...
Jani trekt een weekje naar het Gielsbos, een zorgcentrum voor mensen met een beperking in hartje Kempen, waar hij zich als stagiair-opvoeder mag ontfermen over enkele bijzondere bewoners.
«
»
00:10 Komen eten
Eddy is een 59-jarige gepensioneerde mijnwerker op rust die niet meer werkt. Zijn grote uitlaatklep is muziek. Spelen in een bluesgroepje houdt hem jong en competitief.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers