TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
06:45 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
07:10 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
08:05 Hawaii Five-0
Danny begeleidt het winterevenement van de school van Grace, wanneer terroristen, die het gemunt hebben op de zoon van een diplomaat, de zaal binnenstormen en alle aanwezigen gijzelen.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Komen eten
Lulu (35) uit Essen doet niet echt aan Komen Eten mee om te winnen, maar ze zou dolgraag dat mes willen hebben.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 A la carte
Vandaag maakt Johan Segers het lievelingsgerecht van Daniel klaar, die gek is op het kalfsblanket dat zijn moeder vroeger iedere woensdag op tafel zette.
«
»
15:30 DIY (Do It Yourself)
Culinair magazine.
«
»
16:00 Tot op het Bot: Het Rund
Vandaag maakt onze chef een stuk vlees klaar dat wel eens een slecht imago heeft: de hamburger.
«
»
16:20 Huizenjagers
Ilke en Nathan huren momenteel een appartement, maar zijn op zoek naar een eigen stek waar gezinsuitbreiding mogelijk is. Budget: 500.000 euro.
«
»
17:15 De Cooke & Verhulst Show
James Cooke en Gert Verhulst ontvangen de bekendste koppen van het land, de crème de la crème van de muziekwereld, de meest gepassioneerde acteurs en actrices maar ook nieuwe frisse verschijningen.
«
»
18:30 Dogs Behaving Badly
Hondenfluisteraar Graeme Hall wordt gevolgd terwijl hij oplossingen zoekt voor honden met aanhoudende gedragsproblemen.
«
»
19:25 Viervoeters
Mieke en Marc zoeken een grote hond om hun nieuw samengesteld gezin compleet te maken. Jan hoopt een nieuwe partner in crime te ontmoeten nadat zijn Mechelse herder Cronos overleden is bij een brand.
«
»
20:35 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Harry en zijn vrienden gaan op zoek naar de voorwerpen die Voldemorts onsterfelijkheid garanderen.
«
»
23:20 Tweedehands deluxe
Het door voormalig projectontwikkelaar James Constantinou opgerichte pandjeshuis is gespecialiseerd in zeer exclusieve en dure objecten.
«
»
00:30 Spitting Image
Al spottend worden de meer dan 100 karikaturale figuren die momenteel de actualiteit domineren stevig op de korrel genomen.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge Bud Fox is ambitieus en wil het maken in Wall Street, het centrum van de beurshandel in New York. Een leven zoals beursgoeroe Gordon Gekko lijkt hem wel wat. Wanneer Fox na enig aandringen een baantje bij zijn grote idool weet te bemachtigen, verandert zijn leven op slag. Hij wordt in geen tijd rijk en vindt een mooie vriendin. Fox' geweten begint echter te knagen wanneer hij te weten komt dat de succesvolle maar meedogenloze Gekko er nogal achterbakse methodes op nahoudt.

'Wall Street', film uit 1987 met oa. Michael Douglas en Charlie Sheen, 21.20 uur op Canvas.

Dossiers