TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Peppe's Sicilië
De Siciliaanse keuken is vooral vis, maar ze houden er ook van een goed stuk vlees en dan staat het lam op numero uno.
«
»
07:35 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
07:50 Op de rooster
Johan verrast Britt Van Marsinelle in deze aflevering met inktvis, lamshart, lamsschouder en lamslever.
«
»
08:20 The Block Australia
Het duo dat de grootste winst maakt bij het veilen van de woningen, wint de zware klusstrijd.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 The Block Australia
Het duo dat de grootste winst maakt bij het veilen van de woningen, wint de zware klusstrijd.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 A la carte
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
15:35 DIY (Do It Yourself)
Bouliesalade, pitabroodjes, bitterballen & limoncello.
«
»
16:05 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Het is geen evident product, maar wel de absolute favoriet van Johan Segers: varkensoren.
«
»
16:30 Komen eten
Wie in Torhout barbecue zegt, zegt Daniel en wie Daniel zegt, bedoelt barbecue. Door zijn 71 lentes is de gastheer misschien niet meer zo goed te been, maar vlees roosteren kan hij nog als de beste.
«
»
17:30 De Cooke & Verhulst Show
James Cooke en Gert Verhulst ontvangen de bekendste koppen van het land, de crème de la crème van de muziekwereld, de meest gepassioneerde acteurs en actrices maar ook nieuwe frisse verschijningen.
«
»
18:40 Belgian Red Flames
Liveverslag van de kwalificatiewedstrijd van de Red Flames tegen Polen. Bart Raes neemt de voor- en nabeschouwing voor zijn rekening. Wedstrijdcommentaar: Philippe Crols en Ella Van Kerkhoven.
«
»
21:00 Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
De gevaarlijke massamoordenaar Sirius Black is ontsnapt uit de gevangenis van Azkaban en iedereen is ervan overtuigd dat hij erop uit is om Harry te vermoorden.
«
»
23:40 Ja, Chef!
We maken kennis met Thijs, Pajtim, Lode, Martijn en Filip. Chefs met passie, een torenhoge ambitie en die streven naar perfectie.
«
»
00:50 Spitting Image
Al spottend worden de meer dan 100 karikaturale figuren die momenteel de actualiteit domineren stevig op de korrel genomen.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers