TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Nuances
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!
«
»
07:50 De zomertafel
Bart Desmidt en Jeroen De Pauw maken zomerse gerechten.
«
»
08:20 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
08:35 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Komen eten
Als dochter van de enige echte Voice of Europe groeide Marina Wally (58) op in de spotlights en kreeg ze het zingen en dansen met de paplepel ingegeven.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:20 Panklaar
Vandaag: traditie ten top.
«
»
15:35 Peppe's Sicilië
Reis samen met Peppe Giacomazza naar Siculiana, naar zijn roots. In deze aflevering van Peppe's Sicilië bezoekt hij zijn 77 jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
15:55 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chefkok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
16:15 Vlaanderen Kookt
Serafien had het op den duur wel gehad met het typische varkenshaasje met spruiten en appel met veenbessen op familiefeesten.
«
»
16:35 Huizenjagers
Kirsten en Michael zoeken een toffe, instapklare gezinswoning van 450.000 euro waar ze hun twee zoontjes kunnen grootbrengen.
«
»
17:35 Bake Off Vlaanderen
De bakkers starten hun driekamp met een deelbare fruittaart. Alexandra eert haar overleden grootvader met een stukje familiegeschiedenis.
«
»
18:55 Komen eten
Sammy (46) uit Rotselaar is een selfmade zakenman die kachels en haarden aan de man brengt. Maar na de werkuren komt Sammy pas echt tot leven.
«
»
19:45 Huizenjagers
Nele en Kurt zoeken een groot, rustig gelegen en lichtrijk huis met zicht op de velden in regio Zemst voor 580.000 euro. Het huis moet instapklaar zijn en in de buurt van een station liggen.
«
»
20:35 NCIS
Gibbs en Fornell proberen de leider van een drugsbende op te sporen die drugs aan Fornells dochter leverde. Het team behandelt de zaak van een vermist kadaver uit de NCIS-autopsiekamer.
«
»
21:30 NCIS
Het lichaam van een man wordt gevonden in een kelder. Het brengt Gibbs terug naar zijn eerste dagen bij NCIS en zijn ontmoeting met Ducky.
«
»
22:20 Politie Dienst Infra
De politiemensen van de Dienst Infra vertellen over hun ervaringen en hun opleiding en training.
«
»
23:20 Expeditie Robinson (BEL/NL)
De kaarten zijn opnieuw geschud. Vanaf nu strijden de expeditieleden individueel. Wie wint de eerste individuele immuniteitsproef en neemt de ketting mee naar winnaarseiland?
«
»
00:40 Huizenjagers
Nele en Kurt zoeken een groot, rustig gelegen en lichtrijk huis met zicht op de velden in regio Zemst voor 580.000 euro. Het huis moet instapklaar zijn en in de buurt van een station liggen.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers