TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 De Zoete Zonde
Éen zoete zonde per dag, houdt de dokter van je af. Dat is ook de leuze van onze dessertenkoning Roger van Damme.
«
»
07:20 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
In deze aflevering komt Zornik-frontman Koen Buyse naast Hanne aan de toog zitten. Vorig jaar bracht hij samen met vijf vrienden een eigen gin op de markt. Een liefhebber dus.
«
»
07:30 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
07:50 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
08:05 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
11:00 Komen eten
Het groene blaadje in deze 'Komen Eten'-week is de 23-jarige Shana uit Maasmechelen. Zoals het een Italiaanse deerne betaamt is Shana een echt mama's kindje.
«
»
14:50 Nuances
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!
«
»
15:20 De zomertafel
Bart Desmidt en Jeroen De Pauw maken zomerse gerechten.
«
»
15:55 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
16:15 Huizenjagers
Het koppel Zanne en Younes zoekt een eigen stek waar veel licht en ruimte is. Zanne is juwelenontwerpster en wil daarom graag een atelier aan huis.
«
»
17:15 Bake Off Vlaanderen
Tijd voor de samensmelting. De bakkers van de eerste en tweede week komen samen. Vier vrouwen en evenveel mannen blijven over.
«
»
18:40 Komen eten
Als dochter van de enige echte Voice of Europe groeide Marina Wally (58) op in de spotlights en kreeg ze het zingen en dansen met de paplepel ingegeven.
«
»
19:35 Huizenjagers
Kirsten en Michael zoeken een toffe, instapklare gezinswoning van 450.000 euro waar ze hun twee zoontjes kunnen grootbrengen.
«
»
20:30 Blind gekocht NL
Job en Denise wonen met hun driejarig dochtertje Izou in een klein en knus appartement in het drukke Amsterdam-West. In de zoektocht naar hun droomhuis lopen ze tegen allerlei obstakels aan.
«
»
21:45 Junior Bake Off Vlaanderen
In week twee moeten niet één, maar twéé bakkers de tent verlaten. De juniors doen er daarom alles aan om deze week te overleven.
«
»
22:40 Politie Dienst Infra
De politiemensen van de Dienst Infra vertellen over hun ervaringen en hun opleiding en training.
«
»
23:30 Expeditie Robinson (BEL/NL)
Op de veertiende dag van de expeditie wordt op beide kampen een brief gevonden. Het is de brief waar iedereen naar uitkijkt: vandaag is de samensmelting.
«
»
00:50 Huizenjagers
Kirsten en Michael zoeken een toffe, instapklare gezinswoning van 450.000 euro waar ze hun twee zoontjes kunnen grootbrengen.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers