TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Peppe Giacomazza de tien hamvragen.
«
»
08:00 Nuances
Vandaag schotelt Thierry Theys u duif met rode biet voor die hij weer geheel volgens zijn eigen verrassende wijze bereiden zal.
«
»
08:30 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme staat vandaag opnieuw in zijn bakkersmolen in Essen. Hij maakt deze keer een deeg waarvan je beter niet eet, maar dat wel ongelooflijk leuk is om te bakken: het zoutdeeg.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 De douane in actie
Bij een accijnscontrole in Overijssel vinden douaniers een auto met apparatuur voor een verboden ruimte. Maar waar zit die? De wapenexperts vinden tussen de post weer allemaal vuur- en steekwapens.
«
»
11:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Onze chef Johan Segers kiest vandaag voor één van de populairste zomerproducten van elke beenhouwer: varkensribbekes.
«
»
15:05 Beach Barbecue
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon.
«
»
15:30 De dagschotel
Peppe Giacomazza - Papillot van zwaardvis
«
»
15:45 Komen eten
Benjamin is er zeker van dat hij gaat winnen vanavond. Hij woonde een tijdje in Spanje maar keerde terug omdat hij zijn zus en petekindje miste.
«
»
16:35 Komen eten
Marc uit Edegem is een overtuigde optimist en een geboren verkoper. Hij is zaakvoerder van maar liefst drie kantoren.
«
»
17:25 Komen eten
Linda was vroeger heel sportief, nu is ze dat vooral aan tafel. Ze houdt van een glaasje alcohol, heeft het hart op de tong en zegt altijd wat ze denkt.
«
»
18:15 Komen eten
Flora is een toffe en vlotte vrouw die al van kindsbeen af viool speelt en ondertussen ook gitaar leerde spelen. Ze geeft haar liefde voor muziek tegenwoordig ook met plezier door aan haar dochter.
«
»
19:05 Blind gekocht NL
Roy en Deveny zijn drie jaar samen, maar wonen allebei nog wel bij hun ouders. En dat levert vele uitdagingen op. Daarom willen ze graag gaan samenwonen in hun eerste eigen koophuis.
«
»
20:25 Wild Wild West
In het Wilde Westen wordt een bekende wetenschapper dood aangetroffen. Agent Artemus Gordon moet samenwerken met James West, een schietgrage cowboy, om de daders te klissen.
«
»
22:25 Topdokters
Wanneer er een dringende oproep binnenkomt van een 38-jarige man met een bloedkonter in de hersenen, is het alle hens aan dek bij het team van interventieradioloog dr. Luc Stockx.
«
»
23:30 World's Most Luxurious
'World's Most Luxurious' kijkt mee achter de schermen van het luxueuze Kempinski Adlon-hotel in Berlijn.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers