TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt haalt vandaag de barbecue van stal op het strand. Bart grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
07:50 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
08:15 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag staat er een tarte tatin op de kaart van Johan Segers. Voor deze speciale appeltaart die op zijn kop geserveerd wordt, heeft Johan een extra ingrediënt in gedachten: zwarte pensen.
«
»
08:35 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 De douane in actie
Een enorme lading badhanddoeken levert veel vraagtekens op voor de douaniers van Douane Schiphol Cargo. Het undercoverteam van de douane zit achter een mogelijke drugssmokkelaar uit Brazilië aan.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:30 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme staat vandaag opnieuw in zijn bakkersmolen in Essen. Hij maakt deze keer een deeg waarvan je beter niet eet, maar dat wel ongelooflijk leuk is om te bakken: het zoutdeeg.
«
»
15:50 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Peppe Giacomazza de tien hamvragen.
«
»
16:20 Smossen mag
Deborah (12 jaar) is de dappere deerne, Liselotte (9 jaar) de gesuikerde zoetekauw en Mats (10 jaar) vertolkt de rol van niet te blussen keukenclown.
«
»
16:50 Tweedehands deluxe
James Constantinou richt zich op steenrijk cliënteel, dat exclusieve producten aan hem probeert te slijten.
«
»
17:55 World's Most Luxurious
'World's Most Luxurious' volgt dit keer makelaar Shawn. Hij verkoopt enkel aan de rijksten der aarde. Zo gaat hij op zoek naar een huis voor een miljardair.
«
»
18:50 Komen eten
Benjamin is er zeker van dat hij gaat winnen vanavond. Hij woonde een tijdje in Spanje maar keerde terug omdat hij zijn zus en petekindje miste.
«
»
19:40 Huizenjagers
Makelaars Alexandra, Kinga en Cedric gaan in de Limburgse Kempen op zoek naar droomwoningen voor enkele kandidaat-kopers.
«
»
20:35 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels heeft het over de grote verdiensten en kleine kantjes van uw vrienden.
«
»
21:20 Op een ander
De eerste gezinnen die zich wagen aan het avontuur zijn de familie Van Herck uit het Antwerpse Schoten en de familie Van Guyze uit het West-Vlaamse Koekelare.
«
»
22:30 De douane in actie
In Rotterdam komt het Team Bijzondere Bijstand van de douane in actie als er een insluiper gesignaleerd is in het havengebied. Bij de bloemenveiling Aalsmeer voert de douane een accijnscontrole uit.
«
»
23:30 Expeditie Robinson (BEL/NL)
8 Vlaamse en 8 Nederlandse kandidaten gaan de strijd aan. Wie bij de eerste proef naast een bandana grijpt wacht een onaangename verrassing.
«
»
00:40 Huizenjagers
Makelaars Alexandra, Kinga en Cedric gaan in de Limburgse Kempen op zoek naar droomwoningen voor enkele kandidaat-kopers.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers