TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Panklaar
Vandaag: Gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel.
«
»
07:55 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
08:15 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
08:30 Vlaanderen Kookt
De Italiaanse Pina Cimino bereidt voor Jan gnocci, een soort pasta gemaakt van aardappelen. Hierbij serveert Pina een zelfgemaakte saus van echte Italiaanse tomaten.
«
»
08:50 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Komen eten
Annick (49) is kapster van beroep en volgens haar is een kapsel creëren een kunst. Ze begon met kappen op haar 17de en is er echt door gepassioneerd.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:30 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt haalt vandaag de barbecue van stal op het strand. Bart grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
15:55 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
16:20 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag staat er een tarte tatin op de kaart van Johan Segers. Voor deze speciale appeltaart die op zijn kop geserveerd wordt, heeft Johan een extra ingrediënt in gedachten: zwarte pensen.
«
»
16:45 Huizenjagers
Rik, Tabitha en hun twee zonen willen een prachtig pand om een B&B uit te baten en te wonen. Het is voor hen erg belangrijk dat het op wandelafstand van centrum Brugge is.
«
»
17:45 De douane in actie
Een enorme lading badhanddoeken levert veel vraagtekens op voor de douaniers van Douane Schiphol Cargo. Het undercoverteam van de douane zit achter een mogelijke drugssmokkelaar uit Brazilië aan.
«
»
18:45 Tweedehands deluxe
James Constantinou richt zich op steenrijk cliënteel, dat exclusieve producten aan hem probeert te slijten.
«
»
19:45 Match van de waarheid
Vanavond neemt België het op tegen boeman Engeland. Erik Van Looy, Bart Cannaerts en Patrick 'Patje' Vervoort nemen het op tegen Ritchie De Laet, Pedro Elias en Alex Agnew.
«
»
20:35 Superhelden: Batman Begins
Na de moord op zijn ouders reist de gedesillusioneerde Bruce Wayne de wereld rond om tegen onrecht te strijden.
«
»
23:15 Rocky III
Rocky Balboa leidt sinds het behalen van de wereldtitel bij de zwaargewichten een teruggetrokken leven. Tijdens de inhuldiging van zijn standbeeld in Philadelphia daagt Clubber Lang hem uit.
«
»
01:15 Expeditie Robinson
Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers