TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Urban BBQ
Werelds - Michaël Vrijmoed
«
»
08:35 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
In deze aflevering komt sterrenchef Wout Bru naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten. Wout zijn smaakpapillen zijn bijzonder kritisch. Een uitdaging dus voor onze meester-mixoloog Manuel Wouters.
«
»
08:50 Ellemieke's KIDchen
Vieruurtjes: bananensushi, havermoutkoekjes en aardbeiensmoothie.
«
»
09:10 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Komen eten
De 42-jarige Maria werkt in een hotel en daar doet ze eigenlijk alles wat er in een hotel kan gedaan worden.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:50 Nuances
Chef-kok Thierry Theys bereidt vandaag vis van vreemde origine en combineert de smaken van verschillende soorten tomaten.
«
»
16:20 Tot op de graat
Ook Johan Segers heeft zo zijn favorietjes en de zonnevis is er één van.
«
»
16:45 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten.
«
»
17:00 Huizenjagers
Dierenartsen Astrid en Stephanie zoeken een huis waar ze een gezin kunnen stichten. Het huis moet ruim, licht rustig gelegen en instapklaar zijn. Ze beschikken over een budget van 320.000 euro.
«
»
17:55 De douane in actie
We maken kennis met het speciale undercoverteam van de Douane dat op Schiphol probeert drugssmokkelaars te onderscheppen.
«
»
18:55 Komen eten
Dylan is met zijn 21 jaar de benjamin van het gezelschap, maar zijn ambitie is niet min. In het professionele leven staat hij achter het fornuis en hij droomt er dan ook van een eigen zaak te starten.
«
»
19:45 Huizenjagers
Véronique en Gaetan zoeken een huis in de buurt van Beernem. Ze verwachten een eerste kindje en ze willen dichter bij hun werk gaan wonen.
«
»
20:35 Blind gekocht NL
Joeke en Fernant huren nu een krappe bovenwoning van 51 m2 in Amsterdam. Zij zijn met het oog op de toekomst ontzettend toe aan een volgende stap, alleen lukt dit het stel maar niet.
«
»
21:55 Billion Pound Cruise
Op het schip mogen de 6680 gasten zich geen seconde vervelen. Het schip biedt talloze mogelijkheden en heeft ook enkele aangename verrassingen in petto voor de gasten.
«
»
22:55 De douane in actie
Speurhondgeleiders doen een grote ontdekking in een container van een vrachtschip uit Zuid-Amerika. In Vlissingen komt het duikteam van de douane in actie bij de controle van een vrachtschip.
«
»
23:55 Expeditie Robinson
De halve finale is in zicht en iedereen probeert zijn positie veilig te stellen. Op het eiland worden ze opnieuw verwacht voor de immuniteitsgame.
«
»
01:05 Huizenjagers
Véronique en Gaetan zoeken een huis in de buurt van Beernem. Ze verwachten een eerste kindje en ze willen dichter bij hun werk gaan wonen.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers