TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Roger van Damme: Bakken
Vandaag legt Roger van Damme koffiekoeken in zijn bakkersdoos. Hij maakt er ronde met rozijnen en frangipane, en een hele resem met chocolade.
«
»
08:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag: Dominique Persoone.
«
»
08:25 Smossen mag
Trendsetters Loïc (12 jaar), Duncan (8 jaar) en Ounsia (9 jaar) maken volgens recepten van hun coach Roger van Damme een etagère vol met verschillende soorten cakejes.
«
»
08:50 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Komen eten
Marc (60) is directeur van drie woon- en zorgcentra en zou dus moeten weten hoe hij zorg draagt voor zijn gasten vanavond.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 Urban BBQ
Werelds - Michaël Vrijmoed
«
»
16:10 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
In deze aflevering komt sterrenchef Wout Bru naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten. Wout zijn smaakpapillen zijn bijzonder kritisch. Een uitdaging dus voor onze meester-mixoloog Manuel Wouters.
«
»
16:30 Ellemieke's KIDchen
Vieruurtjes: bananensushi, havermoutkoekjes en aardbeiensmoothie.
«
»
16:55 Huizenjagers
Sarah en Renaat zoeken een karaktervol huis op fietsafstand van Brugge. Er mag gerust wat werk aan de woning zijn, zolang er maar een grote tuin aanwezig is.
«
»
17:55 De douane in actie
In Rotterdam vinden douaniers een verdachte lading op een vrachtschip uit Zuid-Amerika. Op Schiphol reageert de speurhond op een reiziger met een rugtas uit het Caribisch gebied.
«
»
18:55 Komen eten
De 42-jarige Maria werkt in een hotel en daar doet ze eigenlijk alles wat er in een hotel kan gedaan worden.
«
»
19:45 Huizenjagers
Dierenartsen Astrid en Stephanie zoeken een huis waar ze een gezin kunnen stichten. Het huis moet ruim, licht rustig gelegen en instapklaar zijn. Ze beschikken over een budget van 320.000 euro.
«
»
20:35 Topdokters
Kinderorthopedist prof. Frank Plasschaert opereert een jongen met een zware verkromming aan de wervelkolom. Ook longarts dr. Eva Van Braeckel moet meteen aan de slag.
«
»
21:40 Billion Pound Cruise
Het cruiseschip meert aan en dat betekent een hels komen en gaan van maar liefst 6680 gasten. Kunnen ze iedereen tijdig opnieuw aan boord van het schip krijgen voor vertrek?
«
»
22:40 De douane in actie
We maken kennis met het speciale undercoverteam van de Douane dat op Schiphol probeert drugssmokkelaars te onderscheppen.
«
»
23:35 Expeditie Robinson
Op Himbuyan is de sfeer gespannen en alsof de stress van de proeven nog niet genoeg is, worden ze op het eiland ook nog eens belaagd door duizenden muggen.
«
»
00:45 Huizenjagers
Dierenartsen Astrid en Stephanie zoeken een huis waar ze een gezin kunnen stichten. Het huis moet ruim, licht rustig gelegen en instapklaar zijn. Ze beschikken over een budget van 320.000 euro.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers