TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Roger van Damme: Bakken
Ooit al gedacht om zelf je stokbrood te maken? Gewoon doen, het smaakt dan nóg beter. Roger van Damme toont ons hoe het moet en bakt ze bruin.
«
»
07:50 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
08:10 Smossen mag
Bloem en eieren. Meer heb je niet nodig om eens goed te smossen. Tja, een keukenschort kan ook van pas komen...
«
»
08:35 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Komen eten
De 36-jarige Andy werkt en leeft als beenhouwer tussen het vlees en de worsten. Het is zijn grote passie en hij is er al 15 jaar fulltime mee bezig.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:20 Urban BBQ
Kluifwerk - Michaël Vrijmoed
«
»
15:50 Puur oosters: Japans
Het is niet alleen in ónze keuken een succes, ook in Japan houden ze ervan om allerlei ingrediënten in een luchtig deegje te dippen en dan lekker goudbruin te frituren.
«
»
16:10 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
16:35 Huizenjagers
Mama's Annick en Debby zijn op zoek naar een moderne, instapklare woning in een landelijke omgeving, inclusief een weide voor hun twee paarden.
«
»
17:30 De Cooke & Verhulst Show
In hun dagelijkse talkshow in studio 5 in Schelle maken James Cooke en Gert Verhulst plaats voor veel gasten en veel show en voorzien ze de weekdagen van een dagelijkse portie televisieplezier.
«
»
18:50 Komen eten
Bart (49) is een notoir toogfilosoof en houdt van cafébezoekjes. Hij is nog single en hoopt dan ook dat hij drie vrijgezelle dames zal mogen aantreffen tijdens zijn 'Komen Eten'-avontuur.
«
»
19:40 Huizenjagers
Anastasiia en Timothy zijn op zoek naar een instapklare, open woning die bovendien energie-efficiënt is.
«
»
20:35 Alex Agnew - The Legend Ends
Na 13 jaar non-stop op de planken, vier avondvullende shows en zijn 'Best Of show Larger Than Life' ruilt Alex Agnew voor onbepaalde tijd comedy voor muziek. Hij neemt afscheid in stijl.
«
»
21:45 De Cooke & Verhulst Show
In hun dagelijkse talkshow in studio 5 in Schelle maken James Cooke en Gert Verhulst plaats voor veel gasten en veel show en voorzien ze de weekdagen van een dagelijkse portie televisieplezier.
«
»
23:00 't Is gebeurd
Gast: Rob Vanoudenhoven. Met o.a. fragmenten van 'De XII werken van Vanoudenhoven', 'Willy's en Marjetten', 'Alles kan beter' en 'De slimste mens ter wereld'.
«
»
23:50 Huizenjagers
Anastasiia en Timothy zijn op zoek naar een instapklare, open woning die bovendien energie-efficiënt is.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers