TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Het Weekmenu - reeks 2
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
08:05 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
08:25 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Sports Late Night
Verslag van de 29ste speeldag in de Jupiler Pro League: Excel Moeskroen - Standard, Club Brugge - Zulte Waregem, Anderlecht - KV Mechelen en KRC Genk - Cercle Brugge.
«
»
12:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:55 Roger van Damme: Desserts
Een verrassend centraal product vandaag: olijfolie. Zeker als je weet dat Roger vandaag een moeilleux van chocolade zal bereiden.
«
»
16:20 De gezonde goesting
Geen ovenhapjes met duizenden laagjes bladerdeeg of frituurhapjes, maar wel super gezonde bits & bites.
«
»
16:50 Fingerfood
Niets is plezanter dan lekkere hapjes eten met je handen. Heb je een feestje in het verschiet of heb je gewoon zin om duimen en vingers af te likken?
«
»
17:15 Tweedehands deluxe
Bij Prestige Pawnbrokers, een Brits pandjeshuis richt eigenaar James Constantinou zich op steenrijk cliënteel, dat exclusieve luxeproducten aan hem probeert te slijten.
«
»
18:20 't Is gebeurd
Gast-BV is Martin Heylen. Met fragmenten van o.m. Jani Kazaltzis, Jeroom, Piet Huysentruyt en Willy Naessens.
«
»
19:00 Komen eten
De 22-jarige India uit Bilzen kookt Italiaans voor haar gasten.
«
»
19:55 Dag dokter
Met in deze aflevering dokter Depamelaere, dokter Van Haelst en dokter Van Breusegem.
«
»
20:35 Leef!
John, Lien, Sylvia, Dimitri, Evy en Wouter. Zes heel verschillende mensen die allemaal zo ontzettend graag leven, maar waar een ziekte er anders over besliste. Hun tijd is beperkt.
«
»
21:35 Stukken Van Mensen
Er wordt een beeldje van Bibendum aangeboden door Rob Vanoudenhoven. Verder kunnen de dealers bieden voor een barkast, een werk van Panamarenko en een beeld van Berrocal.
«
»
22:40 Big Brother
Eerste seizoen van de realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 100 dagen lang 24/7 door camera's wordt gevolgd in het Big Brother huis.
«
»
23:45 Dag dokter
Met in deze aflevering dokter Depamelaere, dokter Van Haelst en dokter Van Breusegem.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers