TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Roger van Damme: Desserts
Op basis van telkens één basisingrediënt maakt topchef Roger van Damme zijn heerlijke variatie op een populair dessert klaar.
«
»
08:50 De gezonde goesting
Culinair magazine.
«
»
09:15 Fingerfood
Niets is plezanter dan lekkere hapjes eten met je handen. Nicolas Nuyens geeft jou met plezier enkele overheerlijke recepten.
«
»
09:35 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Komen eten
De 36-jarige Mathew geniet van het leven in het mooie gezelschap van zijn gezinnetje. Zijn dochter heet Nahla, genoemd naar de dochter van actrice Halle Berry.
«
»
13:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:15 DIY (Do It Yourself)
Culinair magazine.
«
»
16:45 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Likoké trekt vandaag naar Bali.
«
»
17:00 De Wereld op je Bord
Hanne zoekt 7 buitenlandse chefs op in hun restaurant en steekt mee de handen uit de mouwen bij het kokkerellen.
«
»
17:25 Dag dokter
Met in deze aflevering dokter Campens, dokter Heyman en dokter Panhuysen.
«
»
18:05 Stukken Van Mensen
Brief van Roger Raveel aangeboden door Barbara Sarafian, een werk van Christo, het skelet van een jachtluipaard en een werk van Jacqueline de Jong.
«
»
19:10 Komen eten
Jean-Marie (59), wiens bijnaam 'Moustache' is, woont aan de zee en zoals het hoort voor iemand van de kust maakt hij vanavond vis klaar.
«
»
20:00 Dag dokter
Met in deze aflevering dokter Campens, dokter Van Breusegem en dokter Mandungu.
«
»
20:35 De Recherche
Gent, oktober 2013. Het team Drugs van de Lokale Recherche luistert de telefoons af van twee drugdealers. Uit de gesprekken blijkt dat ze binnen enkele dagen een grote levering cannabis verwachten.
«
»
21:30 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels behandelt de relatie tussen de Belgen en sport. Hij heeft het onder andere over klassiekers als veldrijden, voetbal en de duivensport.
«
»
22:10 Big Brother
Eerste seizoen van de realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 100 dagen lang 24/7 door camera's wordt gevolgd in het Big Brother huis.
«
»
23:10 Dag dokter
Met in deze aflevering dokter Campens, dokter Van Breusegem en dokter Mandungu.
«
»
23:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers