TVgids - njam!
Andere zender »
00:20 | De Eregast |
«
»
01:10 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
01:10 | Peppe's Emilia-Romagna |
«
»
01:40 | Streetfood |
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
01:40 | Streetfood |
«
»
02:20 | Guten Appetit |
Vandaag is het Elke Vanelderen haar dag. Tijdens een wijnproeverij en bergwandeling praat ze openhartig over de liefde en verlies. Jeroen en Wim verrassen haar ondertussen met haar favoriete en nostalgische, culinaire hoogstandjes.
«
»
02:20 | Guten Appetit |
«
»
03:20 | Loïc: Zot van Koken |
De smaken van crêpes suzette, maar dan in de vorm van een luchtige cake met appelsien, amandelschilfers en beurre noisette. Afgewerkt met gekonfijte zestes, appelsienkaramel en geflambeerd met appelsienlikeur voor het nodige spektakel.
«
»
03:20 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
03:30 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag tovert Sarah een echte klassieker op haar Sweet Table: de bananentaart. Maar wel eentje met een baktwist door Bretoens zanddeeg en een karamelmousse.
«
»
03:30 | Sarah's Sweet Table |
«
»
03:50 | Guten Appetit |
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
03:50 | Guten Appetit |
«
»
04:40 | De Dagschotel |
Bart Desmidt vervlecht tarbot, prei, sherry en truffel tot één smakelijke ovenschotel. De smaak van tarbot komt nog beter tot zijn recht door de zoetige smaak van sherry en uiteraard zorgt de truffel voor de feestelijke toets.
«
»
04:40 | De Dagschotel |
«
»
04:50 | Winterse Kost |
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
04:50 | Winterse Kost |
«
»
05:00 | Loïc: Zot van Koken |
De smaken van crêpes suzette, maar dan in de vorm van een luchtige cake met appelsien, amandelschilfers en beurre noisette. Afgewerkt met gekonfijte zestes, appelsienkaramel en geflambeerd met appelsienlikeur voor het nodige spektakel.
«
»
05:00 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
05:10 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met Dagný Rós. Enkele dagen voor kerst staat er vis op het menu: zeebaars met garnalen. Met de befaamde uitspraak: "Als het feest is, moet je feesten" maakt Dagný Rós duidelijk dat het om een echt feestmaal gaat.
«
»
05:10 | De Garde van Gert |
«
»
05:40 | De Eregast |
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen vandaag een culinaire vrouw in hun midden. Sepideh Sedaghatnia: wijnsommelier en eigenares van haar eigen gastrobar. Zij krijgt vandaag drie heerlijke gangen voorgeschoteld.
«
»
05:40 | De Eregast |
«
»
06:30 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
06:30 | Peppe's Emilia-Romagna |
«
»
07:00 | Guten Appetit |
«
»
07:00 | Guten Appetit |
Vandaag is het Elke Vanelderen haar dag. Tijdens een wijnproeverij en bergwandeling praat ze openhartig over de liefde en verlies. Jeroen en Wim verrassen haar ondertussen met haar favoriete en nostalgische, culinaire hoogstandjes.
«
»
08:00 | Peppe's Emilia-Romagna |
«
»
08:00 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
08:30 | Het Perfecte Feestmenu |
«
»
08:30 | Het Perfecte Feestmenu |
Dominique Persoone zet een fantastisch driegangenmenu op tafel. Het voorgerecht is een toast met gekonfijte zalm en wasabiroom. Nadien volgt er een heerlijke tagliatelli met kwartel. Dominique sluit zijn feestmenu af met crêpes Pavillon Montsouris.
«
»
09:05 | Winterse Kost |
«
»
09:05 | Winterse Kost |
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
09:20 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
«
»
09:20 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
10:10 | Bal National - FEEST |
«
»
10:10 | Bal National - FEEST |
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals pistache rolls, ravioli en piekkuiken.
«
»
10:50 | Peppe's Emilia-Romagna |
«
»
10:50 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
11:25 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is. Hij vindt geurige gesmoorde vis en chilivarkensroerbakgerechten en kookt Taiwanese garnalen met knoflook en chili.
«
»
11:25 | Ainsley Eats The Streets |
«
»
12:15 | Winterse Kost |
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
12:15 | Winterse Kost |
«
»
12:35 | Guten Appetit |
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
12:35 | Guten Appetit |
«
»
12:35 | Guten Appetit |
«
»
13:35 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
«
»
13:35 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
14:20 | Winterse Kost |
«
»
14:20 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
15:05 | Apero - Dining |
«
»
15:05 | Apero - Dining |
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een culinaire avond tijdens de feestdagen. Andy maakt een heerlijke gin-tonic, terwijl Jeroen een kraakverse oester serveert.
«
»
15:40 | Bal National - FEEST |
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals pistache rolls, ravioli en piekkuiken.
«
»
15:40 | Bal National - FEEST |
«
»
16:20 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
De chefs beleven een tweede culinaire dag in de chalet midden in de Ardennen. Dominique gaat tortilla's bereiden, Roger gaart zalmforel in een zoutkorst en Peppe is creatief met tiramisu.
«
»
16:20 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
«
»
16:55 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
16:55 | Peppe's Emilia-Romagna |
«
»
17:30 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
17:30 | Winterse Kost |
«
»
18:10 | Guten Appetit |
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
18:10 | Guten Appetit |
«
»
19:10 | De Dagschotel |
De IJslandse Dangý Rós maakt een variant op het bekende Scandinavische gerecht Gravad Lax, een soort gemarineerde rauwe zalm. In dit recept is het geen vis die gemarineerd wordt, maar wel een entrecôte.
«
»
19:25 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kaviaar.
«
»
19:55 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar fazant.
«
»
20:20 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert toont hoe je in een mum van tijd en met maar één pan, smakelijk en afwisselend kan koken. Vandaag bereidt hij een heerlijke witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
20:40 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
21:25 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
22:00 | A la carte |
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin mag het vandaag wel eens wat meer zijn. Want Kevin is gek op oesters en hij wil ze graag op drie verschillende manieren leren klaarmaken.
«
»
22:20 | Panklaar |
Jan Buytaert laat zien hoe een lichte hartige Bretoense pannenkoek bereidt moet worden.
«
»
22:35 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
23:00 | Guten Appetit |
Vandaag is het Elke Vanelderen haar dag. Tijdens een wijnproeverij en bergwandeling praat ze openhartig over de liefde en verlies. Jeroen en Wim verrassen haar ondertussen met haar favoriete en nostalgische, culinaire hoogstandjes.
«
»
23:55 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
00:40 | Soep! |
De chefs maken aardpeersoep met truffel en een tomaten basilicumsoep.
«
»