
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Urban Barbecue |
Michaël en Niels starten met een frisgekoelde gin-tonic en een hapje van tomaat-garnaal consommé.
«
»
06:10 | DIY |
Er wordt passata, ceasar dressing, madeleines, bevroren yoghurt.
«
»
06:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Bart Desmidt maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
06:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Dagny Ros maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
07:20 | De Sterrenkaart - Nederland |
Jonnie Boer onthult hoe het eraan toegaat in zijn succesvolle driesterrenrestaurant in Zwolle.
«
»
07:50 | De Dagschotel |
Eén van de chefs maakt een lekker gerecht klaar dat de kijker thuis gemakkelijk kan namaken.
«
»
08:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
08:50 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
09:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
09:50 | A la carte |
Johan Segers legt van A tot Z uit hoe je een perfect gebakken kalfszwezerik moet serveren.
«
»
10:15 | De Sterrenkaart |
In zijn restaurant Kristalijn serveert chef Koen Somers hedendaagse gerechten van hoog niveau.
«
»
10:40 | BBQ Vanavond?! |
Vanavond BBQ?! Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
11:00 | Het Weekmenu |
Piet Huysentruyt bereidt onder andere kalfslende met grootmoeders groentjes en pasta met zalm.
«
»
11:50 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
12:20 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
12:55 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt met een paar eenvoudige ingrediënten een overheerlijke risotto klaar.
«
»
13:10 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
13:30 | Soep! |
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
13:50 | Soep! |
De chefs maken een aardappelsoep met wintertruffel en Blankenberse garnalensoep.
«
»
14:15 | Tot op de Graat |
Johan kiest voor een gerecht dat niet voor de hand ligt: kabeljauw met rode wijnsaus en stoofprei.
«
»
14:30 | Op de Rooster |
Johan Segers en Vlaams Minister President Kris Peeters leggen zalm, mosselen en tarbot op de grill.
«
»
15:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
15:25 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
16:00 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest bereidt zalm met bloemkoolcouscous, falafel met vegan mayonaise, ratatouille met zoete aardappel en gevulde courgette.
«
»
16:40 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
17:10 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:40 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
18:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
19:10 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan Segers maakt een fantastisch stoofpotje met varkensvlees in plaat van rundervlees.
«
»
19:30 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens toont hoe je een heerlijke, klassieke bouillabaise met rouille op tafel zet.
«
»
20:10 | De Zomertafel |
Bart bereidt een salade van geitenkaas met perzik en Jeroen grillt groenten op de BBQ.
«
»
20:40 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
21:10 | The Art of Making Cocktails |
Vandaag maakt Manuel Wouters een Hanky Panky, een Pompadour en een Seelbach Cocktail.
«
»
21:20 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
21:55 | It's Aperotime - a taste of history |
Naushad maakt drie cocktails van de jaren 20: de Southside, de Summer in France en de El Presidente.
«
»
22:05 | Beach Barbecue |
Chef Bart Desmidt grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
22:30 | De Sterrenkaart |
In zijn restaurant Kristalijn serveert chef Koen Somers hedendaagse gerechten van hoog niveau.
«
»
23:00 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
23:50 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
00:15 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
00:45 | De Sterrenkaart |
Geert van Hecke van De Karmeliet is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie.
«
»
01:20 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan.
«
»
01:50 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
02:20 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
02:45 | The Art of Making Cocktails |
Vandaag maakt Manuel Wouters een Hanky Panky, een Pompadour en een Seelbach Cocktail.
«
»
02:55 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
03:25 | Beach Barbecue |
Chef Bart Desmidt grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
03:45 | De Sterrenkaart |
In zijn restaurant Kristalijn serveert chef Koen Somers hedendaagse gerechten van hoog niveau.
«
»
04:10 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
05:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
05:20 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
05:45 | De Sterrenkaart |
Geert van Hecke van De Karmeliet is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie.
«
»