TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Urban Barbecue
Michaël en Niels starten met een frisgekoelde gin-tonic en een hapje van tomaat-garnaal consommé.
«
»
06:10 DIY
Er wordt passata, ceasar dressing, madeleines, bevroren yoghurt.
«
»
06:35 KLAAR IN 20 minuten
Chef Bart Desmidt maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
06:55 KLAAR IN 20 minuten
Dagny Ros maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
07:20 De Sterrenkaart - Nederland
Jonnie Boer onthult hoe het eraan toegaat in zijn succesvolle driesterrenrestaurant in Zwolle.
«
»
07:50 De Dagschotel
Eén van de chefs maakt een lekker gerecht klaar dat de kijker thuis gemakkelijk kan namaken.
«
»
08:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
08:50 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
09:25 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
09:50 A la carte
Johan Segers legt van A tot Z uit hoe je een perfect gebakken kalfszwezerik moet serveren.
«
»
10:15 De Sterrenkaart
In zijn restaurant Kristalijn serveert chef Koen Somers hedendaagse gerechten van hoog niveau.
«
»
10:40 BBQ Vanavond?!
Vanavond BBQ?! Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
11:00 Het Weekmenu
Piet Huysentruyt bereidt onder andere kalfslende met grootmoeders groentjes en pasta met zalm.
«
»
11:50 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
12:20 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
12:55 Pasta & Risotto
Peppe maakt met een paar eenvoudige ingrediënten een overheerlijke risotto klaar.
«
»
13:10 Pasta & Risotto
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
13:30 Soep!
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
13:50 Soep!
De chefs maken een aardappelsoep met wintertruffel en Blankenberse garnalensoep.
«
»
14:15 Tot op de Graat
Johan kiest voor een gerecht dat niet voor de hand ligt: kabeljauw met rode wijnsaus en stoofprei.
«
»
14:30 Op de Rooster
Johan Segers en Vlaams Minister President Kris Peeters leggen zalm, mosselen en tarbot op de grill.
«
»
15:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
15:25 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
16:00 Het Weekmenu
Steffi Vertriest bereidt zalm met bloemkoolcouscous, falafel met vegan mayonaise, ratatouille met zoete aardappel en gevulde courgette.
«
»
16:40 Karola's Kitchen
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
17:10 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:40 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
18:30 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
19:10 Tot op het Bot: Het Varken
Johan Segers maakt een fantastisch stoofpotje met varkensvlees in plaat van rundervlees.
«
»
19:30 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens toont hoe je een heerlijke, klassieke bouillabaise met rouille op tafel zet.
«
»
20:10 De Zomertafel
Bart bereidt een salade van geitenkaas met perzik en Jeroen grillt groenten op de BBQ.
«
»
20:40 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
21:10 The Art of Making Cocktails
Vandaag maakt Manuel Wouters een Hanky Panky, een Pompadour en een Seelbach Cocktail.
«
»
21:20 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
21:55 It's Aperotime - a taste of history
Naushad maakt drie cocktails van de jaren 20: de Southside, de Summer in France en de El Presidente.
«
»
22:05 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
22:30 De Sterrenkaart
In zijn restaurant Kristalijn serveert chef Koen Somers hedendaagse gerechten van hoog niveau.
«
»
23:00 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
23:50 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
00:15 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
00:45 De Sterrenkaart
Geert van Hecke van De Karmeliet is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie.
«
»
01:20 Sportfood
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan.
«
»
01:50 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
02:20 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
02:45 The Art of Making Cocktails
Vandaag maakt Manuel Wouters een Hanky Panky, een Pompadour en een Seelbach Cocktail.
«
»
02:55 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
03:25 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
03:45 De Sterrenkaart
In zijn restaurant Kristalijn serveert chef Koen Somers hedendaagse gerechten van hoog niveau.
«
»
04:10 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
05:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
05:20 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
05:45 De Sterrenkaart
Geert van Hecke van De Karmeliet is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers