
TVgids - njam!
Andere zender »
05:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:15 | Soep! |
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»
06:30 | Smossen mag |
Deborah (12 jaar) is de dappere deerne, Liselotte (9 jaar) de gesuikerde zoetekauw en Mats (10 jaar) vertolkt de rol van niet te blussen keukenclown.
«
»
06:55 | Over (h)eerlijke groenten |
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
07:30 | Tot op het bot: Het rund |
Vandaag wil chef Johan Segers een pure en lekkere rundertartaar maken en daarvoor heeft hij lekker, maar vooral heel vers vlees nodig.
«
»
07:45 | De dagschotel |
Veggie koken is niet alleen hip, het is ook super lekker. Dat bewijst Michaël Vrijmoed met zijn drie bereidingen van wortel, die hij combineert met een Marokkaanse dipsaus, de chermoula.
«
»
08:00 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
08:30 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
09:00 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
09:25 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een gezonde variant op dé Italiaanse klassieker: salade carbonara.
«
»
09:55 | De Eregast |
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»
10:45 | Culinair Thailand |
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug naar het land.
«
»
11:10 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gevuld Kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
11:55 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
12:20 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de chef met een charisma zo bruisend als de Etna: Peppe Giacomazza! Hij gaat de uitdaging aan en maakt zelf orecchiette met een heerlijk sausje van ansjovis erbij. Lukt het hem in 20 minuten? Ontdek het samen met Jef!
«
»
12:50 | Comfort Food |
Comfort Food zijn gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen De Pauw zijn dochter is een stevig slaatje met veeeel gesmolten kaas en homemade mikadostokjes.
«
»
13:10 | De gezonde goesting |
Wat eten we straks? Die vraag beantwoordt healthy foodie Steffi vandaag met gezonde variaties op klassieke gerechten.
«
»
13:40 | De sterrenkaart |
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
14:20 | Winters grillen |
Culinair magazine.
«
»
14:40 | Klaar in 20 minuten |
Bert Meewis maakt een krabcocktail van kingkrab in 20 minuten.
«
»
15:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
16:00 | Wild van wild |
De wilde eend is een dier dat iedereen ongetwijfeld al in de vrije natuur heeft gezien en dat veelvuldig geserveerd wordt in het wildseizoen.
«
»
16:30 | Veggie |
In het 2e seizoen heeft Philippe Van den Bulck nog steeds een grote voorliefde voor groenten.
«
»
16:45 | Veggie |
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten.
«
»
17:05 | Tot op de graat |
Vandaag gaat Johan Segers aan de slag met een indrukwekkende vis uit onze Noordzee: de rog.
«
»
17:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de dame die culinair stevig weet te score(n): Moerman Lore. Ze gaat voor de Vlaamse klassieker die bovendien ook een stevig bordje comfort food is: wortelstoemp met chipolata en pickles.
«
»
18:00 | Toasted on Wheels! |
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS.
«
»
18:30 | Panklaar |
Vandaag: Hartig en hartverwarmend pannenkoekenfeestje met langoustines.
«
»
18:45 | Nuances |
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
19:15 | De Chalet aan de Semois |
Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als 4-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
20:05 | De sterrenkaart |
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
20:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man die kookt met passie én zijn hart: Desmidt Bart! Hij gaat voor een Vlaamse klassieker die ook op en top comfort food is: worst met verse zuringstoemp. Heerlijk old school én Bart kennende: klaar in 20 minuten.
«
»
21:10 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
22:00 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
22:20 | Apero-Dining |
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
23:00 | Klaar in 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt Croque van pitabroodje met gerookte forel en mierikswortel in 20 minuten klaar.
«
»
23:25 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gevuld Kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
00:10 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
01:00 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
01:35 | De Sterrenkaart - Nederland |
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
02:10 | De sterrenkaart |
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
02:50 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man die kookt met passie én zijn hart: Desmidt Bart! Hij gaat voor een Vlaamse klassieker die ook op en top comfort food is: worst met verse zuringstoemp. Heerlijk old school én Bart kennende: klaar in 20 minuten.
«
»
03:10 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
03:55 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
04:15 | Apero-Dining |
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
04:45 | Klaar in 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt Croque van pitabroodje met gerookte forel en mierikswortel in 20 minuten klaar.
«
»
05:10 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gevuld Kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
05:45 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»