TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
«
»
09:05 Onderbreking
«
»
11:35 Sturm der Liebe
Lia beseft dat ze nog steeds van Robert houdt en ze verbreekt de relatie met Erik. Ariane zet Robert zodanig onder druk dat hij beslist om haar ten huwelijk te vragen.
«
»
12:25 Onderbreking
«
»
14:55 Terminator 3: Rise of the Machines
Tien jaar nadat John Connor de ondergang van de mensheid voorkwam, krijgt hij opnieuw af te rekenen met een cyborg-moordmachine, de T-X, die eruitziet als een bloedmooie vrouw.
«
»
16:45 Breeders
Ally probeert te wennen aan het feit dat Michael in de buurt is. Paul begint aan zichzelf te twijfelen en vraagt zich af of hij verantwoordelijk is voor het feit dat Luke zich vaak bezeert.
«
»
17:10 White Collar
Peter vraagt Neal een onderzoek in te stellen naar een online zwarte markt. Neal wordt op de proef gesteld wanneer hij ontdekt dat het spoor naar Mozzie leidt.
«
»
18:00 Modern Family
Mitchell en Cameron hebben groot nieuws, maar Lily neemt de aankondiging niet zo goed op. Manny wordt beschuldigd van diefstal.
«
»
18:25 Modern Family
Phil en Luke verdiepen zich volop in hun nieuwe hobby: koorddansen. Gloria raakt geïrriteerd wanneer Jay meer aandacht heeft voor de hond dan voor haar.
«
»
18:55 The Simpsons
De nieuwe uitvinding van professor Frink verandert hem in een echte womanizer. Ondertussen beleeft opa Simpson een hallucinante trip.
«
»
19:20 The Simpsons
Lisa wil de carrière van een dakloze folkmuzikant lanceren. Ondertussen probeert Homer de kat des huizes te redden die zich in de nesten heeft gewerkt.
«
»
19:45 Crime Night: S.W.A.T.
Hondo en het team proberen een gijzelingsactie van een voormalig veroordeelde onder controle te houden. Streets liefdesleven loopt niet van een leien dakje. Chris wil hem helpen.
«
»
20:35 The Mummy Returns
Rick en Evelyn zijn getrouwd, hebben een achtjarige zoon Alex, en wonen in een groot landhuis in Engeland. Hun leven wordt overhoop gegooid wanneer de mummie van Imhotep weer tot leven wordt gewekt.
«
»
22:45 I Am Wrath
De politie slaagt er maar niet in om de moordenaars van Vivian, de vrouw van de werkloze ingenieur Stanley, op te pakken. Hij besluit het recht in eigen handen te nemen en heeft maar één doel: wraak.
«
»
00:25 Crime Night: S.W.A.T.
Hondo en het team proberen een gijzelingsactie van een voormalig veroordeelde onder controle te houden. Streets liefdesleven loopt niet van een leien dakje. Chris wil hem helpen.
«
»
01:20 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers