TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Rosemary and Thyme
Wanneer het tweetal voor een klant aan het werk is om een tuin te creëren als huwelijkscadeau, treffen ze onder een kruisbessenstruik een vondeling aan. Terwijl ze de zaak onderzoeken, komen bij Rosemary door de vondst moederlijke gevoelens naar boven. 6/8
«
»
06:00 Father Brown
De plaatstelijke stationschef wordt vermoord aangetroffen.
«
»
06:45 New Tricks
Het team van UCOS heropent de zaak rond de moord op de beruchte bendeleider Eddie Chapman wanneer de vriendin van diens zoon met nieuwe informatie op de proppen komt.
«
»
07:35 Call the Midwife: Xmas 2014
Universiteitsstudent Timothy keert terug naar huis met klierkoorts. Hij wil zo snel mogelijk weer met zijn studies aanknopen en reageert gepikeerd op zijn vaders bekommernis.
«
»
08:30 The Larkins
Ma en de kinderen dringen er bij Pop op aan de rechtszaak serieus te nemen, maar hij heeft leukere dingen in gedachten. In de rechtbank voert hij zijn eigen verdediging. 4/6
«
»
09:15 Midsomer murders
Hoofdinspecteur John Barnaby start een onderzoek als een lokale DJ, die een show van klassieke auto's zou beoordelen, wordt verpletterd.
«
»
10:05 Midsomer murders
Hoofdinspecteur John Barnaby start een onderzoek als een lokale DJ, die een show van klassieke auto's zou beoordelen, wordt verpletterd.
«
»
10:50 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank wordt de hoofdverdachte in een moordzaak.
«
»
11:30 Sister Boniface Mysteries
De speurende non neemt het op tegen een seriemoordenaar die samen met het slachtoffer een legpuzzel voltooit en vervolgens een van de puzzelstukjes steelt.
«
»
12:20 Death in Paradise
Een toerist heeft een alibi voor de veroordeelde moordenaar van de redacteur van de Saint Marie Times, zeven jaar geleden. Inspecteur Jack Mooney moet de zaak heropenen.
«
»
13:10 Rosemary and Thyme
Het tweetal is in een resort in Spanje waar ze voor een tennistoernooi een trofeeëntuin creëren. Wanneer een van de deelnemers dood wordt aangetroffen, gaat iedereen ervan uit dat het een gruwelijk ongeluk was... 7/8
«
»
14:00 Father Brown
De dood van de vader van een jonge schrijver zorgt voor wantrouwen tegenover de reizigers in Kembleford. Father Brown moet de waarheid aan het licht brengen.
«
»
14:55 New Tricks
Het UCOS-team heropent het onderzoek naar de moord op een man die zeven jaar geleden in een steegje werd aangetroffen. De man werd zes maanden voor zijn dood ingehuurd door een koppel.
«
»
15:55 The Larkins
Pop leeft in een staat van ontkenning. Ma vertelt hem de waarheid en speelt ondertussen cupido tussen Primrose en dominee Candy. Pops goede vriend Fruity Pears arriveert in het dorp met zijn reizende kermis. 3/6
«
»
16:55 Ghosts
Alison en Mike proberen een deal te sluiten in verband met een volgend event, maar iets uit het verleden van de Kapitein verhindert dat dit van een leien dakje loopt.
«
»
17:30 Ghosts
Mike doet een bijzondere ontdekking tussen enkele oude voorwerpen in de tuin. De vondst doet Thomas terugdenken aan een voorval uit zijn verleden.
«
»
18:00 Death In Paradise: Christmas Special 2021
Rond de kerstdagen wordt de rust op het mooie, zonovergoten eiland Saint Marie verstoord door een raadselachtige moord, en de lijst met verdachten is lang.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1/2. Na de ontdekking van beenderen van een heilige in een archeologische opgraving in het dorp Cicely in Midsomer, wordt de leidinggevende van de opgraving vermoord.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Tijdens een onderzoek merken DCI Barnaby en DS Nelson al snel dat het niet alleen skeletten zijn die al lange tijd in de heilige grond begraven liggen.
«
»
21:00 Happy Valley
Wanneer Catherine in een drooggelegd reservoir de resten van een bendemoord ontdekt, brengt dit een reeks gebeurtenissen op gang die haar op bizarre wijze rechtstreeks naar Tommy Lee Royce leiden.
«
»
22:00 Grantchester
Bisschop Gray heeft een onaangename boodschap voor Leonard, tot ontsteltenis van Will. Dan komt er een melding binnen dat er een bankoverval gaande is en Will en Geordie gaan meteen op onderzoek.
«
»
23:00 Grantchester
Will doet zijn uiterste best om iets te regelen voor Leonard, maar durft tegelijk niet goed bij hem langs te gaan. Leonards vervanger arriveert, maar wordt niet erg hartelijk ontvangen.
«
»
00:00 Silent Witness
In een kelder worden twee dode vrouwen gevonden. Ze blijken met een vergif geïnjecteerd te zijn. Nikkie gaat samen met rechercheur Chrissie Reid naar de fabriek waar de giftige stof is geproduceerd.
«
»
00:55 The Last Kingdom
In de jaren na de dood van Alfred nemen de spanningen tussen Wessex en Mercia toe. Uhtred beseft dat de tijd rijp is om het kasteel van zijn voorouders te heroveren.
«
»
01:50 Midsomer murders
Deel 1/2. Na de ontdekking van beenderen van een heilige in een archeologische opgraving in het dorp Cicely in Midsomer, wordt de leidinggevende van de opgraving vermoord.
«
»
02:45 Midsomer murders
Deel 2/2. Tijdens een onderzoek merken DCI Barnaby en DS Nelson al snel dat het niet alleen skeletten zijn die al lange tijd in de heilige grond begraven liggen.
«
»
03:30 We Hunt Together
Freddy, Jackson en Lola hebben alle drie de Birdman in het vizier en voeren een race tegen de klok om de moordenaar voorgoed te ontmaskeren.
«
»
04:20 Grantchester
Na de dood van een lokale politicus is het dorp in de ban van nieuwe verkiezingen. Wanneer zijn zelfdoding moord blijkt te zijn geweest, moeten Will en Geordie op zoek naar de dader.
«
»
05:10 The Coroner
Een glazenwasser wordt dood aangetroffen naast een Porsche die niet van hem is. Jane heeft wat vragen voor een vastgoedondernemer die ze ervan verdenkt iets te verbergen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers