
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
06:10 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Vandaag staat er een tarte tatin op de kaart van Johan Segers. Voor deze speciale appeltaart die op zijn kop geserveerd wordt, heeft Johan een extra ingrediënt in gedachten: zwarte pensen.
«
»
06:30 | Het weekmenu |
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
07:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
08:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
08:30 | Het weekmenu |
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
09:15 | Pasta & risotto |
Jan Tournier maakt een feestelijke risotto met duif en Dagny Ros verklapt haar recept voor pasta voor elke dag met deze driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
09:40 | Pasta & risotto |
Peppe gaat de feestelijke tour op met deze overheerlijke bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi verrast met deze ontbijtrisotto met haver.
«
»
10:00 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
10:55 | De dagschotel |
Alle gekheid in de keukenpot, da's vandaag het motto van jong geweld Jan Tournier. Jan maakt macaroni madness, een pastaschotel die bijzonder goed smaakt als er een kater op je hoofd zit.
«
»
11:10 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
11:50 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag doet deze chef, foodstylist én culinair schrijver haar intrede: Vanja van der Leeden! Ze maakt bami goreng, maar doet dat helemaal vegan. Pittig, kruidig, plantaardig en ook: een ode aan haar Indonesische roots. Vakantie op je bord!
«
»
12:25 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
13:00 | Puur oosters: Japans |
Moederlief die 's ochtends de boterhammetjes voor de kinderen en de echtgenoot smeert en inpakt in een brooddoos.
«
»
13:25 | Toasted! |
De IJslandse schone Dagny Ros bereidt haar fameuze Roast Beef Wrapper en Dominique zet iedereen in vuur en vlam met zijn Geitenbreier.
«
»
13:55 | Piet patron |
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
14:20 | Wild van wild |
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
14:50 | Bal National |
Beenhouwerszoon Wim bereidt vers lamsgehakt. Het is de basis voor twee recepten met balletjes. Wim bereidt het vlees 'shakshuka-stijl' met Brugse kaas.
«
»
15:20 | Nuances |
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»
15:55 | De Zoete Zonde |
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
Voor het nieuwe dessertenprogramma, ruilt Roger van Damme zijn restaurant Het Gebaar in voor een kerk.
«
»
16:25 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
17:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de culinaire trots van Hasselt: Breysem Anne-Sophie. Ze gaat voor een schoon stuk kabeljauw dat ze serveert met groene asperges, parelcouscous en zelfgemaakte dragonolie.
«
»
18:00 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
18:40 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
19:05 | Het weekmenu |
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid.
«
»
19:50 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
20:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in de keuken de koning van de bulderlach, een echte expert: Meewis Bert. Hij maakt een klassieker uit de Franse keuken: ossenhaas bordelaise. Voor wanneer het wat meer én nostalgisch mag zijn. En daar horen natuurlijk frietjes bij!
«
»
21:05 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
22:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
23:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de culinaire poster boy: Bakker Syrco. Hij maakt een klassieker uit de Peruaanse keuken: ceviche.
«
»
23:30 | De chalet aan zee |
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft dan weer een date met Donald en die doet hem de wondere wereld van zeewier ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»
00:10 | HAPeritief! (compilatie) |
aperitief & een hapje
«
»
00:35 | Comfort Food |
Comfort Food zijn gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen De Pauw zijn dochter is een stevig slaatje met veeeel gesmolten kaas en homemade mikadostokjes.
«
»
00:55 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
01:40 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
02:10 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
03:05 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in de keuken de koning van de bulderlach, een echte expert: Meewis Bert. Hij maakt een klassieker uit de Franse keuken: ossenhaas bordelaise. Voor wanneer het wat meer én nostalgisch mag zijn. En daar horen natuurlijk frietjes bij!
«
»
03:25 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
04:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:50 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de culinaire poster boy: Bakker Syrco. Hij maakt een klassieker uit de Peruaanse keuken: ceviche.
«
»
05:15 | De chalet aan zee |
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft dan weer een date met Donald en die doet hem de wondere wereld van zeewier ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»
05:50 | HAPeritief! (compilatie) |
aperitief & een hapje
«
»