TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:40 Charlie's Angels
De knappe privédetectives Dylan, Natalie en Alex, die voor de mysterieuze Charlie werken, worden ingehuurd door miljonair Eric Knox. Zijn revolutionaire stemherkenningsprogramma werd gestolen.
«
»
16:20 SAS: Who Dares Wins
De 18 overgebleven rekruten worden in twee teams verdeeld. Onder leiding van Oliver en Kirsty krijgen ze drie nieuwe uitdagingen voorgeschoteld.
«
»
17:15 Stargate Atlantis
Dokter Rodney McKay laat zich door een collega injecteren met DNA-testmateriaal om meer informatie te verzamelen over de genetische celstructuur van de Ouderen.
«
»
18:05 The World's Deadliest Weather
Orkaan Maria zorgde er in 2017 voor dat de inwoners van Puerto Rico maanden zonder elektriciteit en water kwamen te zitten.
«
»
19:05 All New Traffic Cops
Drugscriminaliteit is een groot probleem in het Verenigd Koninkrijk. In Derbyshire was vorig jaar tien procent van de criminaliteit drugsgerelateerd.
«
»
19:55 De familie Backeljau
Cois is niet te spreken over 'Luchtbal Rock', het plaatselijke muziekfestival dat duizenden popliefhebbers belooft aan te trekken. Agent Sabrina is in haar nopjes.
«
»
20:35 Les aventures de Rabbi Jacob
Victor Pivert is op weg naar het huwelijk van zijn dochter. Onderweg belandt hij toevallig in een nationalistische demonstratie van Arabieren.
«
»
22:25 Goodbye Emmanuelle
Emmanuelle woont nu met haar echtgenoot Jean op de Seychellen. Ze hebben nog altijd een vrij huwelijk en vinden dat hun avontuurtjes geen afbreuk doen aan hun relatie.
«
»
00:15 Stargate Atlantis
Dokter Rodney McKay laat zich door een collega injecteren met DNA-testmateriaal om meer informatie te verzamelen over de genetische celstructuur van de Ouderen.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers