TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Onderbreking
«
»
09:20 Onderbreking
«
»
11:50 Sturm der Liebe
Paul weet niet hoe om te gaan met Constanze en hij trekt zich terug in de berghut. Constanze begrijpt niet wat er aan de hand is en ontdekt dan dat Josie weet waar Paul is.
«
»
12:40 Onderbreking
«
»
15:10 Secret Millionaire
Miljonair Sean ontmoet Allison, die campagne voert tegen een immobiliënproject dat opgezet werd door het bedrijf van zijn vader. Hij besluit zijn identiteit voor haar verborgen te houden.
«
»
16:45 Breeders
De kinderen willen maar niet slapen. Paul en Ally dachten dat ze deze fase reeds voorbij waren, maar niets is dus minder waar. Paul probeert zijn woede te kanaliseren.
«
»
17:15 White Collar
Neal bedenkt een plan om Ellens bewijsmateriaal uit het Empire State Building te smokkelen. Hij wordt echter op de hielen gezeten door Pratt en Calloway, die ook op de doos uit zijn.
«
»
18:00 Modern Family
Phil en Claire beslissen om een dag van ouderlijke taken te wisselen. Ondertussen geeft Jay zakelijk advies aan een vriend die start met een hondenschool.
«
»
18:25 Modern Family
De familie is bij Jay om samen naar Alex' diploma-uitreiking te gaan. Jay probeert een botox-ongelukje te verbergen voor z'n familie en Cameron baalt ervan dat Mitchell hem altijd uitlacht.
«
»
18:50 The Simpsons
Een overzicht van Barts ontwikkeling van jongen tot volwassene, waarbij hij voortdurend bevestiging zoekt bij zijn vader en in de schaduw van zijn succesvollere jongere zusje staat.
«
»
19:15 The Simpsons
Wanneer Homer zijn job verliest door een post op sociale media van Marge, gaat hij aan de slag als afwasser in een Grieks restaurant.
«
»
19:40 Crime Night: S.W.A.T.
Hondo heeft het moeilijk wanneer een van zijn informanten vermoord wordt tijdens een gezamenlijke missie van de FBI en het S.W.A.T.-team.
«
»
20:35 Terminator 3: Rise of the Machines
Tien jaar nadat John Connor de ondergang van de mensheid voorkwam, krijgt hij opnieuw af te rekenen met een cyborg-moordmachine, de T-X, die eruitziet als een bloedmooie vrouw.
«
»
22:25 The Naked Gun 2½: The Smell of Fear
De prettig gestoorde Californische politie-inspecteur Frank Drebin probeert een bende corrupte energiehandelaren te ontmaskeren.
«
»
23:55 Eden
Terwijl de druk op de Edense politie om Hedwig Shelley te vinden toeneemt, wordt het vuur nog verder opgestookt door de moord op een plaatselijke drugsdealer.
«
»
00:50 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers