TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt chef Jan Tournier over de keukenvloer. Fijn snijden is belangrijk vandaag, want de chef maakt een fijne salade met spek en spitskool.
«
»
06:30 De dagschotel
Dominique Persoone - Zurkelpatatten met braadworst en kotelet.
«
»
06:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag palmt deze chef onze keuken in: Ballieu Wim! Hij maakt een ovenschotel van kippengehakt met appels. Een uitdaging die hij klaart in 20 minuten!
«
»
07:00 In de Mix (magazine Njam)
Met o.m. Steffi Vertriest: Limonade met sinaasappel en gember, Cake - Julie Van den Driesschen : Appel crumble cake.
«
»
07:25 De sterrenkaart
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
08:00 De Wereldkeuken
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
08:45 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
09:00 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
09:40 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dominique! Vandaag speelt hij Cowboy en Mexicaantje, want hij legt een stuk Tomahawk op de grill dat hij combineert met een salsa.
«
»
10:10 Peppe's Sicilië
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
10:45 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Als het zomert, steekt hij de grill aan. Vandaag legt hij sardienen en ook kippenbrochettes op hete kolen die hij combineert met een zalige crème.
«
»
11:15 Het weekmenu
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
12:00 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
12:10 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
12:35 Roger van Damme: Bakken
Elke oma heeft wel een recept voor pruimentaart, en dan zeker de Limburgse grootmoeders. Roger van Damme heeft ook zijn eigen recept en deelt het vandaag met jou.
«
»
12:55 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug naar het land.
«
»
13:20 Karola's Kitchen
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
13:45 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
14:20 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
15:35 Soep!
Preisoep met spek / Clam Showder.
«
»
15:50 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
16:35 Toasted!
Chocolatier Dominique Persoone kan meer dan pralines maken alleen.
«
»
17:00 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Bart! Vandaag zwiert hij zeeduivel op de grill, maakt hij een leuke variant op vitello tonnato.
«
»
17:30 De dagschotel
Risotto maken. Het lijkt voor velen niet evident, maar in deze aflevering van De Dagschotel helpt Peppe al deze vooroordelen de wereld uit.
«
»
17:40 De Sterrenkaart - Nederland
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
18:15 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de heerlijke langoustine met de smaak van een van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
18:45 Het weekmenu
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
19:25 Peppe's Pizza
Peppe trakteert zijn gasten op een focaccia en een pizza margherita.
«
»
19:40 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt vandaag met chef Jan Buytaert. Op het menu staat kabeljauw à la Dugléré, een saus vernoemd naar een beroemde Franse chef.
«
»
21:10 Tot op de graat
Johan Segers krijgt de tongschar op zijn werktafel. Deze veelvoorkomende platvis lijkt op de pladijs en de tong en is een perfect alternatief wanneer de prijs van de tong de pan uit swingt.
«
»
21:35 A la carte
Johan maakt een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
22:15 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
23:00 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
23:15 Op hete kolen
Vandaag maakt barbecuechef Michaël Vrijmoed een gerecht klaar waar iedereen duimen en vingers van aflikt, maar waarvan de meesten ook wel een beetje schrik hebben om het klaar te maken: lamsbout.
«
»
23:40 Pasta & risotto
Peppe maakt zelf heerlijke ravioli met een mooie gorgonzola. Jan Tournier verrast met een koude risotto met sashimi van dorade die menig sushi-liefhebber zal verleiden.
«
»
23:55 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
00:20 A la carte
Johan maakt een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
00:45 Tot op de graat
Vandaag maakt Johan scharretong klaar, een klein platvisje dat familie is van de tong, de schar en de tongschar.
«
»
01:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt vandaag met chef Jan Buytaert. Op het menu staat kabeljauw à la Dugléré, een saus vernoemd naar een beroemde Franse chef.
«
»
01:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de ladychef die helemaal hot en happening is in de Hasseltse city, Breysem Anne-Sophie. Ze maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
02:05 In de Mix (magazine Njam)
Met o.m.: Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Café Nanas, Hapjes - Bart Desmidt: Kippenspiesjes.
«
»
02:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt vandaag met chef Jan Buytaert. Op het menu staat kabeljauw à la Dugléré, een saus vernoemd naar een beroemde Franse chef.
«
»
03:00 Tot op de graat
Johan Segers krijgt de tongschar op zijn werktafel. Deze veelvoorkomende platvis lijkt op de pladijs en de tong en is een perfect alternatief wanneer de prijs van de tong de pan uit swingt.
«
»
03:15 A la carte
Johan maakt een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
03:40 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
04:15 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
04:30 Op hete kolen
Vandaag maakt barbecuechef Michaël Vrijmoed een gerecht klaar waar iedereen duimen en vingers van aflikt, maar waarvan de meesten ook wel een beetje schrik hebben om het klaar te maken: lamsbout.
«
»
04:55 Pasta & risotto
Peppe maakt zelf heerlijke ravioli met een mooie gorgonzola. Jan Tournier verrast met een koude risotto met sashimi van dorade die menig sushi-liefhebber zal verleiden.
«
»
05:05 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
05:25 A la carte
Johan maakt een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
05:50 Tot op de graat
Vandaag maakt Johan scharretong klaar, een klein platvisje dat familie is van de tong, de schar en de tongschar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Op 11 april 1970 vertrekt Apollo 13 op missie naar de maan. Aangezien het al de derde missie voor een maanlanding is, krijgt de vlucht weinig media-aandacht. Aan boord van het ruimtevaartuig bevinden zich de astronauten Jim Lovell, Jack Swigert en Fred Haise. Het lijkt een routinevlucht te worden, maar na twee dagen hoort de bemanning plots een enorme knal. Door een explosie in een van de zuurstoftanks komen de astronauten op meer dan 300.000 kilometer van de aarde vast te zitten. Vanaf dat moment ligt het leven van de astronauten in handen van de NASA-medewerkers, die onder leiding van Gene Kranz naar een oplossing zoeken om de mannen weer thuis te krijgen voordat hun zuurstof op is.

'Apollo 13', film uit 1995 met oa. Tom Hanks, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers