TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Relic Hunter
Wanneer Sydney wordt ontvoerd door onbekenden, onderzoeken Nigel en Claudia wie op de lange lijst met vijanden en rivalen verantwoordelijk is.
«
»
14:20 Relic Hunter
Wanneer Claudia beweert Cleopatra te hebben gekend, zijn de lachsalvo's niet van de lucht.
«
»
15:10 Magnum
Magnum wordt ingehuurd om op een veiling een alom gezocht en vervloekt stuk antiek te beschermen.
«
»
16:05 Relic Hunter
In St. Louis begeleidt Sydney postdoctoraal student Adam die op het spoor is van een oud Amerikaans artefact, maar al snel is hun leven in gevaar.
«
»
16:55 Xena, The Warrior Princess
Wanneer vier gevangenen door hun begeleiders worden gefolterd, komen Xena en Gabrielle tussenbeide.
«
»
17:55 The World's Deadliest Weather
Het leven van enkele bergbeklimmers komt in gevaar wanneer het Himalayagebergte af te rekenen krijgt met hevige sneeuwval en een daaropvolgende lawine.
«
»
18:50 Top Gear
Het trio maakt zich op voor een roadtrip door ItaliŽ in hun favoriete hot hatchbacks: de CitroŽn DS3 Racing, de Abarth 500 en de Renaultsport Clio 200 Cup.
«
»
19:55 De Raf & Ronny Show
Rudy en Willy zijn op vrijersvoeten en dingen naar de hand van Lucienne. Raf en Ronny, in een roes van overmoed, gaan hardnekkig door met hun talkshow.
«
»
20:35 Safe House
Tien jaar nadat hij naar de vijand is overgelopen, geeft de afvallige CIA-agent Tobin Frost zich aan op het Amerikaanse consulaat. Hij wordt er meteen gearresteerd en ondergebracht in een safehouse.
«
»
22:40 Trippers
In Japan hebben mannen een grote voorkeur voor hele jonge meisjes, ze hebben er zelfs een woord voor: lollicon. In RoemeniŽ is de seksindustrie voor veel vrouwen de enige uitweg uit de armoede.
«
»
23:40 The World's Deadliest Weather
Het leven van enkele bergbeklimmers komt in gevaar wanneer het Himalayagebergte af te rekenen krijgt met hevige sneeuwval en een daaropvolgende lawine.
«
»
00:40 Xena, The Warrior Princess
Wanneer vier gevangenen door hun begeleiders worden gefolterd, komen Xena en Gabrielle tussenbeide.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Op 11 april 1970 vertrekt Apollo 13 op missie naar de maan. Aangezien het al de derde missie voor een maanlanding is, krijgt de vlucht weinig media-aandacht. Aan boord van het ruimtevaartuig bevinden zich de astronauten Jim Lovell, Jack Swigert en Fred Haise. Het lijkt een routinevlucht te worden, maar na twee dagen hoort de bemanning plots een enorme knal. Door een explosie in een van de zuurstoftanks komen de astronauten op meer dan 300.000 kilometer van de aarde vast te zitten. Vanaf dat moment ligt het leven van de astronauten in handen van de NASA-medewerkers, die onder leiding van Gene Kranz naar een oplossing zoeken om de mannen weer thuis te krijgen voordat hun zuurstof op is.

'Apollo 13', film uit 1995 met oa. Tom Hanks, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers