TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Brandweerman Sam
«
»
06:15 Moominvalley
Kleine Mie maakt de gedichten van Moomintrol belachelijk tegenover Troela.
«
»
06:40 Kabouter Plop
De melkherberg moet dringend worden gepoetst, maar Plop heeft de handen vol met andere karweien. Kwebbel wil haar vriendje helpen en belooft hem de herberg open te houden.
«
»
06:45 Kabouter Plop
Kabouter Plop heeft van tante Plap een flesje likeur gekregen. Plop en Kwebbel proeven meteen van het drankje, maar ze vinden het niet lekker. Klus wel en hij drinkt het flesje leeg.
«
»
06:50 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:10 Hallo K3
Wanneer Kristel met een schilderij van vier blauwe strepen thuiskomt, kan Karen niet begrijpen dat ze zoveel geld uitgeeft aan zoiets onnozels. Kristel vindt dat Karen niets begrijpt van kunst.
«
»
07:40 Booh!
Aagje wil leren discodansen, maar Witte Jos weigert haar dansles te geven. Jonas ontdekt waarom Jos helemaal niets kent van disco.
«
»
07:50 Booh!
Een dief zoekt tijdelijk een onderkomen in het kasteel. Jonas en de spoken zijn daar absoluut niet over te spreken.
«
»
08:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:35 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:00 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:20 VLOGLAB #Stories
Magazine.
«
»
09:45 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: pasta pesto met sugarnaps en postelein & softijs van banaan met chocolade.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een man is bij een onthaalmoeder binnengedrongen en bedreigt haar en haar stagiaire. Zij beweren de man niet te kennen, maar tijdens zijn verhoor blijkt dat een van de dames liegt.
«
»
12:25 De kotmadam
Wanneer Jef de winkel op zijn kop zet omdat hij zo nodig wil bewijzen dat hij even handig is als Odilon, moet hij van de studenten geen hulp verwachten. Zij maken zich namelijk zorgen om Sam.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Mieke, Guido en Emma zijn verbolgen. Evy heeft een interview geregeld en krijgt zo waarschijnlijk een eerste scoop voor Localscoop. Leen heeft nog steeds pijn en regelt een afspraak bij de neuroloog.
«
»
14:05 David
Sofie is ongerust omdat ze niet weet wat er aan de hand is met David en ze wil hem onderzoeken. Pieter is haar echter voor. Robby wil Tim zijn vrijheid teruggeven.
«
»
14:35 David
Sofie wil David geheugenstimulerende middelen geven, maar Pieter probeert dit te verhinderen. Ook Delphine is van mening dat er grotere problemen zijn dan de black-outs van David.
«
»
15:00 Night Shift
Jordan en Cain helpen een gewonde veteraan met het verwerken van een onverwachte diagnose. Drew vindt het moeilijk om een balans te vinden tussen werk en privé nu hij een werkende ouder is.
«
»
15:45 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:05 Cougar Town
Jules is veertig en net gescheiden. Ze maakt zich zorgen over haar leeftijd en haar onbestaande seksleven. Bovendien heeft ze het gevoel dat ze niet alles uit het leven heeft gehaald wat erin zat.
«
»
16:30 Kafka
Met o.a. sketches over overheidsdiensten en de regels van een containerpark en een sollicitatie die niet helemaal zoals gepland verloopt wanneer blijkt dat er een weddenschap in het spel is.
«
»
17:05 Spartacus Run
In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Wie trekt er aan het langste eind?
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een jongeman komt naar het commissariaat omdat hij bezorgd is om zijn vriend. Na een zware ruzie dreigt die ermee zijn ouders te vermoorden. Eric en Brigitte denken dat het om dronkenmanspraat gaat.
«
»
18:20 De kotmadam
Er hangt een vreemde geur in de woonkamer. Odilon zal het zaakje onderzoeken. Wanneer hij in de veranda de afvoerpijp opgraaft, doet hij een verrassende ontdekking.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Expeditie Pairi Daiza
Mannetjespanda Xing Hui krijgt een medische training van verzorgster Tania. Het zijn beelden die in België nog nooit gemaakt zijn en ze tonen hoe slim deze dieren wel zijn.
«
»
20:30 Het lichaam van Coppens
Hoeveel dingen kan een mens tegelijkertijd doen? Staf en Mathias zoeken het uit. Daarnaast tonen de broers ook hoe een kernbom werkt... met muizenvallen en pingpongballetjes.
«
»
21:35 Spartacus Run
Het derde duel wordt een 'Battle of the Planckaerts' want ex-wielrenner Francesco Planckaert neemt het op tegen zijn schoonbroer Christopher Timmerman.
«
»
22:15 Wat als?
Wat als walkietalkies niet bestonden, en wat als scheidsrechters badmeesters waren?
«
»
22:45 9-1-1: Lone Star
Owen, Michelle en het team rukken uit voor een ratelslangenplaag en pogen een demente man te redden uit een hachelijke situatie die hij zelf veroorzaakte.
«
»
23:35 Night Shift
Jordan en Cain helpen een gewonde veteraan met het verwerken van een onverwachte diagnose. Drew vindt het moeilijk om een balans te vinden tussen werk en privé nu hij een werkende ouder is.
«
»
00:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Op 11 april 1970 vertrekt Apollo 13 op missie naar de maan. Aangezien het al de derde missie voor een maanlanding is, krijgt de vlucht weinig media-aandacht. Aan boord van het ruimtevaartuig bevinden zich de astronauten Jim Lovell, Jack Swigert en Fred Haise. Het lijkt een routinevlucht te worden, maar na twee dagen hoort de bemanning plots een enorme knal. Door een explosie in een van de zuurstoftanks komen de astronauten op meer dan 300.000 kilometer van de aarde vast te zitten. Vanaf dat moment ligt het leven van de astronauten in handen van de NASA-medewerkers, die onder leiding van Gene Kranz naar een oplossing zoeken om de mannen weer thuis te krijgen voordat hun zuurstof op is.

'Apollo 13', film uit 1995 met oa. Tom Hanks, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers