
TVgids - njam!
Andere zender »
05:35 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
06:15 | Peppe's Toscane |
Speciaal voor de liefhebbers van de Italiaanse keuken en het glooiende landschap van Toscane, trekt Peppe naar San Casciano Val di Pesa, een dorpje enkele kilometers onder Firenze.
«
»
06:35 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
07:00 | De Gastentafel |
Vandaag met Dominique Persoone.
«
»
07:45 | De dagschotel |
Julie Baekelandt serveert ons vandaag een bil van reebout. Daarnaast kiest ze voor een sterk onderschatte groente: knolselder.
«
»
08:00 | Sportfood |
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
08:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:20 | Vlaanderen Kookt |
Beenhouwersdochter Anniek Chiau uit Ninove nodigt Jan uit om bij haar vogelnestjes in madeirasaus te maken, een echte kindvriendelijke klassieker.
«
»
09:40 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
10:05 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
10:30 | Tot op de graat |
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong. Johan laat ons zien hoe je deze prachtige vis fileert.
«
»
10:50 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
11:35 | Peppe's Toscane |
Speciaal voor de liefhebbers van de Italiaanse keuken en het glooiende landschap van Toscane, trekt Peppe naar San Casciano Val di Pesa, een dorpje enkele kilometers onder Firenze.
«
»
12:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Komt vandaag in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij maakt een pizza met blauwe kaas en die blijkt verrassend goed te werken met gekarameliseerde sinaas. Pizza pronto, in 20 minuten!
«
»
12:25 | De Gastentafel |
Vandaag met Dominique Persoone.
«
»
13:15 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
14:00 | Winters grillen |
De brandende zon is geen must meer om de BBQ aan te steken. Chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen en legt als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn op de BBQ.
«
»
14:20 | A la carte |
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu.
«
»
14:45 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
15:35 | Panklaar |
Vandaag: een kruidenbom, ontploft in 1 pan.
«
»
15:45 | De Zoete Zonde |
Voor het nieuwe dessertenprogramma, ruilt Roger van Damme zijn restaurant Het Gebaar in voor een kerk.
«
»
16:10 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De laatste dag van hun weekend begint ongezien productief op het strand. De boys vangen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
17:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
17:55 | De Wereld op je Bord |
Een overdosis groenten, zo kan je de Turkse keuken goed omschrijven. En staan groentjes in de spotlight in De wereld op je bord.
«
»
18:20 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Vandaag staat er een tarte tatin op de kaart van Johan Segers. Voor deze speciale appeltaart die op zijn kop geserveerd wordt, heeft Johan een extra ingrediënt in gedachten: zwarte pensen.
«
»
18:40 | Peppe's Sicilië |
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
19:05 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Vandaag heeft Johan Segers een topgerecht in petto: een hammetje in de oven met wortelpuree en mosterdsaus.
«
»
19:25 | De sterrenkaart |
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
20:00 | De gezonde goesting |
Na haar ochtendloop maakt healthy foodie Steffi een powerontbijt en gaat ze langs bij de zero waste shop voor verse ingrediënten voor haar cashewbrood.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Presentator en foodie Gert Verhulst kookt vandaag met jonge wolf Thierry Theys. De heren maken een rundertartaar met rode bietensalade en... hoe kan het ook anders: frietjes!
«
»
21:10 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Drie Njam!-chefs trekken naar de Ardennen. Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger Van Damme maken er een feestlijk culinaire vakantie van.
«
»
21:55 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Likoké trekt vandaag naar Bali.
«
»
22:10 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
23:00 | De dagschotel |
Eenvoud is de ultieme vorm van perfectie. Het zijn de wijze woorden van Leonardo da Vinci en het gerechtje dat jonge sterrenchef Jan Tournier vandaag maakt, bewijst de waarheid ervan.
«
»
23:15 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
00:00 | Soep! |
Cowboy Wrangler soep / Zoete Aardappelsoep.
«
»
00:20 | Smossen mag |
Op zondag een ei bakken om de uitslapers te verrassen. 'Smossen Mag' inspireert vandaag met een megacool volgelnest!
«
»
00:50 | De Garde van Gert |
Presentator en foodie Gert Verhulst kookt vandaag met jonge wolf Thierry Theys. De heren maken een rundertartaar met rode bietensalade en... hoe kan het ook anders: frietjes!
«
»
01:25 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
01:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Komt vandaag in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij maakt een pizza met blauwe kaas en die blijkt verrassend goed te werken met gekarameliseerde sinaas. Pizza pronto, in 20 minuten!
«
»
02:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
02:25 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De laatste dag van hun weekend begint ongezien productief op het strand. De boys vangen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
03:10 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
03:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
04:00 | De Wereld op je Bord |
Een overdosis groenten, zo kan je de Turkse keuken goed omschrijven. En staan groentjes in de spotlight in De wereld op je bord.
«
»
04:20 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Vandaag staat er een tarte tatin op de kaart van Johan Segers. Voor deze speciale appeltaart die op zijn kop geserveerd wordt, heeft Johan een extra ingrediënt in gedachten: zwarte pensen.
«
»
04:40 | Peppe's Sicilië |
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
05:00 | Veggie |
Veggiesticks met venkelsalade
«
»
05:10 | De sterrenkaart |
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
05:40 | De gezonde goesting |
Na haar ochtendloop maakt healthy foodie Steffi een powerontbijt en gaat ze langs bij de zero waste shop voor verse ingrediënten voor haar cashewbrood.
«
»