TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 US Kitchen Nightmares
Gordon bezoekt vandaag de Prohibition Grille in Everett, Wash. Het falende restaurant opende haar deuren in 2008, maar een gebrek aan horecaervaring deed uitbaatster Rishi Brown de das om.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Love Your Home and Garden
Life-stylereportage.
«
»
14:10 RuPaul's Drag Race
De tien overgebleven queens krijgen een rol in de nieuwste sensatie op Broadway: Kardashian The Musical. Gastjuryleden: zangeres Meghan Trainor, bekend van All About That Bass en Todrick Hall.
«
»
15:00 Overspel in de liefde
Minke is gelukkig. Ze heeft een lieve vriend met wie ze graag een kindje wil. Maar als ze vermoedens krijgt dat haar vriend vreemdgaat, stort haar toekomst in.
«
»
15:30 Overspel in de liefde
Voor Diederik is zijn gezin het belangrijkste in zijn leven. Des te harder de schok als hij ontdekt dat zijn vrouw waarschijnlijk vreemdgaat.
«
»
16:05 US Kitchen Nightmares
Restaurant Chappy's wordt gerund door John Chapman en zijn vrouw Starr. Het koppel runde ooit al een succesvolle zaak in Mississippi, maar die werd door de orkaan Katrina verwoest.
«
»
17:00 Neighbours
Roxy en Levi besluiten het bij één kus te laten. Elly wordt opgejaagd door een journalist. Shaun komt tussenbeide en dat doet Elly vermoeden dat hij nog steeds om haar geeft.
«
»
17:25 Sturm der Liebe
Ondanks zijn angst voor paarden boekt Christoph toch een rijles bij Selina. Hij wil immers dicht bij haar zijn. Selina is ontroerd, maar eist nog altijd dat hij zijn excuses aanbiedt aan Ariane.
«
»
18:30 De Pfaffs
Kelly wordt dertig en dat wordt gevierd. De volgende dag gaat Debby onder het mes. De hoogzwangere Lyndsey kan elk moment bevallen, en wil geen risico?s nemen.
«
»
19:10 Home and Away
Tane is teleurgesteld in Ziggy omdat ze hem niet verteld heeft dat Mackenzie zwanger is van Ari. Tane vertelt Mac een hartverscheurend verhaal uit Ari's verleden. Justin voelt zich euforisch.
«
»
19:40 Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
M'Dears Bakery & Bistro wordt helemaal gerenoveerd. Met een gloednieuwe menukaart draait de bistro hopelijk weer snel op volle toeren.
«
»
20:30 De Vuilste Jobs van Vlaanderen
Verschillende Vlamingen worden gevolgd die als professionele cleaners beginnen waar anderen geen begin zien en vaak de meest hallucinante situaties meemaken.
«
»
21:35 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
«
»
22:30 Ambulance: Code Red
Ambulancier Rob en dr. Adam zetten alles op alles om het leven te redden van een tienerjongen die op straat werd neergestoken.
«
»
23:30 Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
M'Dears Bakery & Bistro wordt helemaal gerenoveerd. Met een gloednieuwe menukaart draait de bistro hopelijk weer snel op volle toeren.
«
»
00:20 Spoed Londen
Realityreeks.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers