TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Lucy wordt op het matje geroepen door Cornelia, maar Joell neemt het voor haar op. Maja wil foto's maken in het bos, maar Florian vindt dat geen goed idee. Ariane heeft een plan.
«
»
12:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:40 Early Release
Taylor keert na een gevangenisstraf terug naar haar dochter en man. Ze krijgt haar leven weer op de rails, maar dan komt haar voormalige celgenote, Meghan Flanagan, vrij.
«
»
16:25 The Resident
Halloween in het Chastain wordt ronduit griezelig als Conrad een diagnose moet stellen bij een jonge vrouw die in het ziekenhuis is opgenomen met extreme nachtelijke angstaanvallen.
«
»
17:20 Modern Family
Mitchell probeert de mama van Cameron duidelijk te maken dat hij zich oncomfortabel voelt in haar buurt. Ondertussen maakt Haley, tot grote vreugde van Claire, een einde aan haar relatie met Dylan.
«
»
17:50 Modern Family
Luke en Manny maken zich op voor hun eerste schooloptreden en dat zorgt voor de nodige nervositeit in de familie. Vooral Jay en Phil vinden het optreden erg belangrijk.
«
»
18:20 Superstore
Amy krijgt last van concurrentiedrift als Glenn Jonah publiekelijk complimenteert. De werknemers van Cloud 9 gedragen zich voorbeeldig vanwege een mysteryshopper.
«
»
18:45 The Simpsons
Homer moet een bijscholingscursus volgen aan de universiteit van Springfield. Hij kent het universiteitsleven enkel van op tv en meent dat hij er allerlei grappen kan uithalen.
«
»
19:15 The Simpsons
Mr. Burns droomt dat hij zijn geliefkoosde teddybeer verliest. Bart vindt de beer en geeft hem aan Maggie. Burns doet de gekste dingen om zijn knuffeldier terug te krijgen.
«
»
19:45 Las Vegas
Er breekt paniek uit in het hotel wanneer Danny en Delinda een hotelgast terugvinden die op het eerste gezicht zelfmoord gepleegd heeft. Delinda vermoedt echter dat het hier toch om moord gaat.
«
»
20:35 Hitman: Agent 47
Agent 47 is een genetisch gemodificeerde moordmachine. Hij wordt zelf het doelwit van een megabedrijf dat een leger van ultieme moordenaars wil creëren.
«
»
22:25 Mayans M.C.
Bishop ziet zijn kans en zet het plan van EZ in werking. Er duiken echter al gauw onverwachte hindernissen op. Coco vindt een verrassend toevluchtsoord.
«
»
23:30 9-1-1
Chimney blikt terug op de ontwikkeling die hij gemaakt heeft, van zijn toetreding tot Station 118 tot de brandweerman die hij nu is.
«
»
00:20 Suits
Een vertrouwensbreuk en een rechtszaak tegen de firma brengen de carrière van Harvey in gevaar. Samantha en Robert strijden voor gerechtigheid.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers