TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:00 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
06:20 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
06:40 De gezonde goesting
Geen ovenhapjes met duizenden laagjes bladerdeeg of frituurhapjes, maar wel super gezonde bits & bites.
«
»
07:10 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
07:40 De Zoete Zonde
Zoete zondaars opgelet, want vandaag steekt Roger van Damme de klassieker crêpes Suzette in een nieuw jasje: dat betekent ijs en pannenkoeken!
«
»
08:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
08:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:40 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
10:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
10:40 Njamma Mia!
Met Le Marche zitten we vandaag in Centraal-Italië. De regio is nog niet aangetast door het massatoerisme en in de kleine dorpjes is de tijd zelfs blijven stilstaan.
«
»
10:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
11:30 Dominique Persoone: Shock-o-latier
Dominique ontwikkelde een lipstick met chocolade. Een populair item dat hij geregeld presenteert in onder andere New York.
«
»
11:50 Piet Patron
In deze aflevering volgen we Anthony. Hij is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche.
«
»
12:15 Vlaanderen Kookt
Kris kookt al jaren met veel liefde voor zijn vriendin Hannelore.
«
»
12:35 Het Weekmenu - reeks 2
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
13:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
13:50 Steffi 's Healthy Pleasures
Een copieuze maaltijd met alcoholische drankjes. En jezelf daar helemaal in verliezen. Het kan gevaarlijk zijn!
«
»
14:05 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
14:35 De Zoete Zonde
Voor het nieuwe dessertenprogramma, ruilt Roger van Damme zijn restaurant Het Gebaar in voor een kerk.
«
»
15:05 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
15:35 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
16:00 De dagschotel
Dagny Ros verrast ons vandaag met courgettes en pasta, afgewerkt met een lekkere crème van cashewnoot. De smaak doet vermoeden dat er heel wat room aan te pas komt, maar daar klopt geen hout van.
«
»
16:10 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
16:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
17:55 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
18:20 De zomertafel
Dagny Ros & Peppe maken zomerse gerechten.
«
»
18:55 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
19:30 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
20:00 Het Weekmenu - reeks 2
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
21:06 De dagschotel
Michaël Vrijmoed - Koude Pastasalade met kip tandoori
«
»
21:20 Peppe's Sicilië
De Siciliaanse keuken is vooral vis, maar ze houden er ook van een goed stuk vlees en dan staat het lam op numero uno.
«
»
21:45 Peppe's Pizza
Peppe pakt vandaag uit met een verrassende pizzavorm: de pizza ruotolo. Ruotare betekent draaien en dat is ook wat Peppe doet met de pizza: oprollen en nadien in schijfjes snijden.
«
»
21:55 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
22:16 Peppe's Pasta
Wat betekent die mysterieuze al dente eigenlijk en hoe geef je kleur aan je pasta? Onze Italiaanse smakenverleider Peppe Giacomazza legt het je allemaal uit, van a tot z, van pasta tot peppe!
«
»
22:30 Een Feest uit Italë III - Peppe & de bloggers
Peppe krijgt vandaag het warme gezelschap van Katrijn van Mama's Gezonde Tips. Ze kookt graag gezond voor haar kinderen. Daarom verwerkt ze heerlijke tomaten in haar dessert én in het ontbijt.
«
»
22:35 Peppe's Toscane
Middenin Toscane, ligt het charmante dorpje Panzano in Chianti. Het is de thuisbasis van de meest bekende slager van Italië: Dario Cecchini.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
23:25 Nuances
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!
«
»
23:55 De sterrenkaart
Olivier de Vinck groeide op aan het Antwerpse Zuid en was oorspronkelijk niet voorbestemd om een restaurant te openen.
«
»
00:35 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
01:10 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcutterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
01:30 Het Weekmenu - reeks 2
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
02:15 A la carte
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
02:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een West-Vlaamse cheeta, echt een klasse apart: Desmidt Bart. De snelste chef van njam! maakt ruim binnen de tijd een risotto klaar die hij serveert met rode poon. Een lekker gerechtje met bovendien weinig afwas.
«
»
03:05 In de Mix (magazine Njam)
Jeroen De Pauw en Julie Van Den Driesschen kiezen vandaag volop voor zoete zaligheden. Alexia Stevens en Steffi Vertriest houden de balans met een gezonde maaltijd.
«
»
03:30 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
04:00 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
04:20 Ellemieke's KIDchen
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten.
«
»
04:35 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een West-Vlaamse cheeta, echt een klasse apart: Desmidt Bart. De snelste chef van njam! maakt ruim binnen de tijd een risotto klaar die hij serveert met rode poon. Een lekker gerechtje met bovendien weinig afwas.
«
»
04:55 Nuances
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!
«
»
05:20 De sterrenkaart
Olivier de Vinck groeide op aan het Antwerpse Zuid en was oorspronkelijk niet voorbestemd om een restaurant te openen.
«
»
05:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers