TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Philadelphia
Advocaat Andrew Beckett krijgt kort na zijn promotie te horen dat hij wordt ontslagen. Hij vermoedt dat het advocatenkantoor ontdekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft.
«
»
13:35 Xena, The Warrior Princess
Helen, de mooie koningin van Troje, schrikt wakker. In een zeer heldere nachtmerrie zag ze zichzelf bijna vermoord worden.
«
»
14:30 Magnum
Terwijl Magnum en zijn vrienden hun vijand uit willen schakelen, heeft de Marine andere plannen.
«
»
15:30 De familie Backeljau
De familie is overgestapt op een gezondere manier van leven.
«
»
16:05 My Wife and Kids
Kelly, de zus van Michael, komt een weekendje op bezoek en dat is niet naar de zin van Jay. Elke keer als Kelly in de buurt is, werkt ze op Jays zenuwen. Ook dit weekend is de situatie niet anders.
«
»
16:35 Stargate SG-1
Tijdens de bevrijding van enkele Abydonianen wordt het SG1-team zwaar onder vuur genomen door Goa'ulds.
«
»
17:30 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
18:05 De Wegpolitie UK
Spike gaat achter een autodief aan. Meerdere eenheden, luchtversterking en 50.000 volt zijn ervoor nodig om dit tot een goed einde te brengen.
«
»
19:00 Anger Management
Charlie begint opnieuw te daten met zijn ex-vriendin, een echte computernerd. Het duurt niet lang vooraleer ze zijn computer binnendringt en zijn hele leven overneemt.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Ted heeft al drie weken niets gehoord van Robin. Ze hebben hun ruzie nog altijd niet bijgelegd. Ted heeft dan ook geen zin om naar Robins award-uitreiking te gaan.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Janineke laat een bloedonderzoek doen omdat ze zich wat slapjes voelt. Dit kan niet van de Bomma en Renaat worden gezegd, die zich tot acht uur 's morgens in dancing De Nieuwe Mega afreageren.
«
»
20:35 Apocalypto
Een Mayadorpje wordt overvallen door een vijandige stam. Jaguar Paw, de trotse zoon van het dorpshoofd, slaagt er maar net in om zijn zwangere vrouw en kind naar een schuilplaats te brengen.
«
»
23:05 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul Connolly woont zijn eigen begrafenis bij om het groeiende probleem van fraude met levensverzekeringen aan te kaarten.
«
»
00:05 Anger Management
Charlie helpt Nolan zijn pestkoppen te confronteren, maar creëert een monster. Sean en Jordan proberen via rollenspelletjes hun liefdesleven op te fleuren.
«
»
00:30 Anger Management
Charlie laat zijn woning door zijn vriendin tijdelijk ombouwen tot een huis voor prostituees. Jennifer begint een nieuw bedrijf dat gebruikte theeketels online verkoopt.
«
»
01:00 Stargate SG-1
Tijdens de bevrijding van enkele Abydonianen wordt het SG1-team zwaar onder vuur genomen door Goa'ulds.
«
»
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers