TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of er een goede manier bestaat om je lach in te houden.
«
»
06:05 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:25 Jabaloe
Sheriff Jack heeft een oude kip waar hij graag vanaf wil. Maar niemand is gek genoeg om zo'n oud beest te kopen. Tot de sheriff Slampie wijsmaakt dat de kip gouden eieren legt.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Kwebbel draagt een sjaal, die ze zelf gebreid heeft. Ze gelooft niet dat Plop, Lui en Klus dat ook kunnen en dus geeft ze hen elk een paar breinaalden en een bolletje wol.
«
»
06:45 Kabouter Plop
Klus is parachutespringer geworden. Zijn vriendjes weten niet wat dat is en dus zal Klus een demonstratie geven. Hij doet de parachute om, klimt in een boom en laat zich vallen...
«
»
06:55 Arthur & De Minimoys
Arak waagt zich in het dorp op zoek naar eten. Arthur kan haar wegjagen dankzij een plant, maar deze plant groeit dan weer te ver, waardoor het dorp in gevaar komt.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 Hallo K3
Wanneer Karen ontdekt dat ze niet is uitgenodigd op haar klasreünie, is Kristel ervan overtuigd dat het komt omdat Karen zo grof en betweterig is. Karen wil het niet geloven.
«
»
08:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het VTM-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Koning Julien raakt geïnspireerd door een ouderwets etiquetteboek en wil een debutantenbal houden. Maar zijn nieuwe etiquettedocent gaat een beetje te ver.
«
»
09:05 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Een feestelijk visgerecht op donderdag: gebakken coquilles met beurre blanc van cava.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Jonas keer terug naar Massa waar de problemen zich opnieuw opstapelen. Dorine vertelt aan Jonas en Katja hoe Gert onder een hoedje speelde met Dr. Haentjes. Jonas is razend.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Mieke schrikt zich te pletter wanneer Niko een wapen in huis haalt. Evy is er kapot van wanneer blijkt dat het filmpje van haar en Simon de ronde doet.
«
»
14:20 Wittekerke
Moesj en Arne zijn door zijn ouders uitgenodigd voor een etentje. De verpleegster wil een stijlvolle indruk maken en ze trommelt Veerle op om nieuwe kleren te gaan kopen.
«
»
15:30 Private Practice
Petes broer Adam neemt hun moeder mee voor een consultatie. Pete komt er zo achter dat zijn moeders ziekte wel eens Adams fout zou kunnen zijn.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Dokter Steven Hofkens, de vervanger van Kathy Pieters, krijgt een bejaarde man op consultatie die klaagt over buikpijn en diarree. Melinda assisteert en moet een ampul injecteren.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Gert drinkt zich steeds meer te pletter en zorgt voor opschudding in de Keetal. De bank stuurt een auditeur naar Massa, en deze blijkt geen onbekende voor sommigen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Lars belt Leon, maar die maakt hem duidelijk waar het op staat. Zjef werkt in het holst van de nacht aan zijn filmscenario. Mieke vindt dat Niko zich kinderachtig gedraagt.
«
»
20:35 Camping Coppens - Op Weg naar Zweden
Neven Tom en Dieter Coppens brengen een zomers bezoek aan Camp Grinsby. Ze worden meteen ingeschakeld als 'professionele' wespennest verdelgers, tot groot jolijt van de meegereisde kinderen.
«
»
21:40 Alloo Live
Luk Alloo trekt naar de Overpoortstraat in Gent. Hij gaat er, een week voor de start van het nieuwe academiejaar, live de temperatuur opmeten in het hart van de Gentse uitgaansbuurt.
«
»
23:00 Snackmasters
Terwijl Koen Wauters de vorderingen van de chefs opvolgt brengt Ruth Beeckmans een bezoek aan de fabriek om te achterhalen hoe de snack echt gemaakt wordt. Vandaag: Sofie Dumont en Seppe Nobels.
«
»
00:10 Private Practice
Petes broer Adam neemt hun moeder mee voor een consultatie. Pete komt er zo achter dat zijn moeders ziekte wel eens Adams fout zou kunnen zijn.
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:35 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:50 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers