TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Op de Rooster
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven.
«
»
06:10 De sterrenkaart
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
06:40 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab ? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
07:05 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Wie houdt er nu niet van een stevige hutsepot, met daarin alle lekkerste groenten en vleessoorten van het moment.
«
»
07:25 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme heeft de kunst van het bakken helemaal onder de knie en wil ook jou op de kar krijgen! Vandaag doet hij dat met een oerdegelijke en overheerlijke flantaart.
«
»
07:45 Soep!
Oestersoep met groene asperges / Borsjt
«
»
08:00 Bal National
Wim gebruikt vers lamsgehakt als de basis voor twee recepten met balletjes. Hij bereidt het vlees 'shakshuka-stijl' met Brugse kaas. Nadien rolt hij balletjes met groene kruiden met een dragonsaus.
«
»
08:30 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
09:00 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
09:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
09:45 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
10:10 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
10:35 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
10:55 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst kookt vandaag met de stoere Dominique Persoone. Ook hij is lid van de garde en samen maken ze hét rock-'n-roll gerecht bij uitstek: een hamburger! Njam!
«
»
11:35 Roger van Damme: Bakken
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dat geldt ook voor Roger van Damme. Zijn overgrootvader was banketbakker en als kind ging hij vaak helpen in de bakkerij van het dorp.
«
»
11:55 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
12:25 Apero-Dining
Gemarineerde bloemkoolroosjes, Zeeuwse mosselen met zeegroenten, verse soep geschonken in oma's koffieservies en een crème brûlée met Parijse wafeltjes en Italiaanse kersen.
«
»
13:00 Het Weekmenu - reeks 2
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
13:45 De Garde van Gert
Gert Verhulst maakt er vandaag een soepje van, samen met Dagny Ros Asmundsdottir. En dat mag je letterlijk nemen. Het duo bereidt een kruidige pastinaaksoep, ideaal om je aan te warmen op koude dagen.
«
»
14:25 Op de Rooster
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven.
«
»
15:00 De sterrenkaart
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
15:35 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
15:55 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
16:20 De zomertafel
Dominique Persoone & Lore Moerman maken zomerse gerechten.
«
»
17:00 Beach Barbecue
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst krijgt vandaag de hulp van Jan Buytaert in de keuken van De Garde van Gert. In de pot pruttelen vandaag kwartels met traditionele stoemp.
«
»
18:10 Njamma Mia!
Elke week staan er 6 nieuwe suggesties op het menu van restaurant La Botte, geproefd door Inez, de vrouw van chef Peppe, die ook de zaal doet.
«
»
18:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
18:50 Dominique Persoone: Shock-o-latier
Dominique ontwikkelde een lipstick met chocolade. Een populair item dat hij geregeld presenteert in onder andere New York.
«
»
19:10 Piet Patron
Vandaag volgen we Dries, de piepjonge nieuwe chef amuses van Likoké. Als een echte new kid in town en spring-in-'t-veld verdiende hij al snel zijn strepen binnen het keukenteam.
«
»
19:35 Vlaanderen Kookt
De Marokkaanse Rachida Ahali wil Jan laten kennismaken met hun traditioneel Marokkaanse couscous.
«
»
19:55 Het Weekmenu - reeks 2
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst maakt vandaag verse tagliatelle met de Italiaans-Genkse koning van de pasta: chef Peppe Giacomazza.
«
»
21:15 Steffi 's Healthy Pleasures
Steffi maakt vandaag guilty pleasures die in de top 5 staan van jullie lijstje der zonden: ze begint met een lasagne en gaat verder met jelly beans. De lasagne is glutenvrij en zit bomvol groenten.
«
»
21:35 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
21:55 Vlaanderen Kookt
Kris kookt al jaren met veel liefde voor zijn vriendin Hannelore.
«
»
22:15 Pasta & Risotto
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
22:30 Bal National
Wim gebruikt vers lamsgehakt als de basis voor twee recepten met balletjes. Hij bereidt het vlees 'shakshuka-stijl' met Brugse kaas. Nadien rolt hij balletjes met groene kruiden met een dragonsaus.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met Italiaans keukentalent Peppe Giacomazza. Vergeet de klassieke pasta met pesto, chef Peppe serveert ravioli met pesto van amandelen en pistache.
«
»
23:35 Beach Barbecue
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat en dat kan je vandaag goed merken.
«
»
00:00 BBQ vanavond?!
Varkenskotelet met gegrilde romanesco / Erwtenpeulen met parmaham / Tarbot op de BBQ.
«
»
00:25 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
00:55 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
01:20 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
01:50 A la carte
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin Demullier mag het vandaag wel eens wat meer zijn.
«
»
02:15 De gezonde goesting
Van hier naar daar en dan terug van daar naar hier. Vaak heb je geen tijd om gezond te eten.
«
»
02:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst maakt vandaag verse tagliatelle met de Italiaans-Genkse koning van de pasta: chef Peppe Giacomazza.
«
»
03:10 Steffi 's Healthy Pleasures
Steffi maakt vandaag guilty pleasures die in de top 5 staan van jullie lijstje der zonden: ze begint met een lasagne en gaat verder met jelly beans. De lasagne is glutenvrij en zit bomvol groenten.
«
»
03:25 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
03:45 Vlaanderen Kookt
Kris kookt al jaren met veel liefde voor zijn vriendin Hannelore.
«
»
04:00 Pasta & Risotto
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
04:20 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
04:45 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met Italiaans keukentalent Peppe Giacomazza. Vergeet de klassieke pasta met pesto, chef Peppe serveert ravioli met pesto van amandelen en pistache.
«
»
05:15 Beach Barbecue
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat en dat kan je vandaag goed merken.
«
»
05:35 BBQ vanavond?!
Varkenskotelet met gegrilde romanesco / Erwtenpeulen met parmaham / Tarbot op de BBQ.
«
»
05:50 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers