TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
De toestand van Dirk gaat achteruit. Linda wil hem naar het Fürstenhof laten brengen voor verzorging, maar dat zien André en Steffen niet zitten.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 Hope Springs
Colin is een Britse artiest die door zijn verloofde gedumpt werd. Om zijn stukgelopen relatie te verwerken, vertrekt hij naar Amerika en belandt uiteindelijk in Hope Springs in Vermont.
«
»
16:20 How I Met Your Mother
De teleurstelling is groot wanneer Barney na lange tijd eindelijk zijn vader ontmoet en deze niet aan zijn verwachtingen voldoet.
«
»
16:45 How I Met Your Mother
Ted komt Victoria tegen, die hem zegt dat ze gaat trouwen. Ze zetten indertijd een punt achter hun relatie omdat Ted haar bedroog. Intussen gaat Barney een weddenschap aan met Marshall en Lily.
«
»
17:10 How I Met Your Mother
Om te bewijzen dat hij het goed meent met Nora, overstelpt Barney haar met bloemen, snoep en ballonnen terwijl Robin met pijn in het hart moet toekijken.
«
»
17:40 Modern Family
Claire probeert iedereen uit huis te krijgen voor ze haar belachelijk maken in het bijzijn van een belangrijke journalist.
«
»
18:10 Modern Family
Phil, Claire, Alex en Luke zetten de tweeling in voor hun eigen gewin.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer dommelt in tijdens het werk. Terwijl hij een uiltje knapt, komt er een gevaarlijke stof vrij in de kerncentrale.
«
»
19:05 The Simpsons
Krusty de Clown komt op bezoek bij de Simpsons. Bart drukt hem op het hart om gewoon zichzelf te zijn.
«
»
19:30 Las Vegas
Danny tracht het geheim van klant Julian Kerbis te ontrafelen. Hij kocht in één keer een enorme hoeveelheid chips aan, maar neemt vreemd genoeg amper deel aan de gokspelen.
«
»
20:30 Confessions of a Shopaholic
Door haar koopverslaving en achterstallige rekeningen raakt Rebecca Bloomwood in financiële problemen, tot ze haar saaie, onderbetaalde job inruilt voor een baan als financieel journaliste...
«
»
22:35 Hartenstrijd
Na voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een man aan wie ze haar hele ziel en zaligheid had verkocht, is voor Tina de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man.
«
»
00:25 Las Vegas
Danny tracht het geheim van klant Julian Kerbis te ontrafelen. Hij kocht in één keer een enorme hoeveelheid chips aan, maar neemt vreemd genoeg amper deel aan de gokspelen.
«
»
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers