TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Xena, The Warrior Princess
Xena vertelt Gabrielle dat ze naar het Rijk van Chin moet reizen om er de Groene Draak te vermoorden.
«
»
12:10 Xena, The Warrior Princess
Xena zit nog steeds gevangen in een kerker van het paleis van de Groene Draak. Gabrielle voelt zich schuldig omdat ze haar vriendin verraden heeft.
«
»
13:05 Motorway Cops
De verkeerspolitie spoort bestuurders op die niet gepakt willen worden. En sommigen nemen daarbij uitzonderlijke risico's, waaronder twee mannen die vermoedelijk drugs vervoeren.
«
»
14:20 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle en Joxer vernemen van Autolycus dat Joxers tweelingbroer Jett weer is beginnen te moorden. Gabrielle bedenkt een plan om hem voorgoed in te rekenen.
«
»
15:20 My Wife and Kids
Michael vergezelt Jay op een meditatieweekend, maar hij heeft het een beetje moeilijk met alle regels die mediteren met zich meebrengt. Vooral het verplicht zwijgen is duidelijk niets voor hem.
«
»
15:50 The Nanny
Fran komt in contact met een vrouw die beweert dat ze haar 'echte' moeder is. Fran weigert de vrouw aanvankelijk te geloven, maar ze begint toch te twijfelen.
«
»
16:20 The A-Team
Dominee Taylor weet dat er in zijn gemeenschap alcohol wordt gestookt. Wanneer hij de verantwoordelijken aanspoort om met hun praktijken te stoppen, wordt zijn huis met de grond gelijkgemaakt.
«
»
17:20 Relic Hunter
Sydney en Nigel reizen naar het Midden-Oosten, op zoek naar een antieke riem.
«
»
18:15 Fresh off the Boat
Louis heeft zich een pensioenplan aangeschaft, wat leidt tot een discussie met Jessica over de vraag wanneer ze zouden moeten stoppen met werken.
«
»
18:45 A.P. Bio
Jack is ontzet wanneer hij ontdekt dat hij niet in de top 10 zit van de honderd meest begeerlijke vrijgezellen in Toledo, en Durbin wel.
«
»
19:15 Motorway Cops
De verkeerspolitie schakelt de hulp in van politiehelikopter Alpha Oscar One om gestolen auto's en drugsdealers op te sporen.
«
»
20:30 Annie Hall
De neurotische New Yorkse komiek Alvy Singer en zijn al even neurotische vriendin Annie Hall hebben al jaren een onmogelijke relatie. Samen vragen ze zich af hoe het zo ver is kunnen komen.
«
»
22:20 What Happened in Vegas
Bij een dodelijke schietpartij in Las Vegas lieten 58 mensen het leven. Maar de politie heeft nog steeds niet alle informatie over het incident vrijgegeven. Is er sprake van corruptie?
«
»
23:30 Foute vrienden
Als goede vrienden gaan de Foute Vrienden samen naar de cinema. Van de film zullen ze echter niet veel zien, want ze komen niet verder dan de snoepwinkel.
«
»
00:10 Foute vrienden
Begijn, Jeron, Steven en Thomas gaan verbaal met elkaar in de clinch. Ze debatteren over de grote vragen des levens en vragen aan voorbijgangers wie gelijk heeft.
«
»
00:45 Snowfall
In de nasleep van de schietpartij wil Franklin dat heel de familie zich gedeisd houdt. Ze beseffen niet wat Franklin allemaal verzwijgt en onder hoeveel druk hij staat.
«
»
01:45 My Wife and Kids
Michael ziet zijn vakantie op de Bahamas helemaal zitten. Relaxen en rusten is het enige dat hij wil doen. Maar dat is buiten zijn golfmaatje Jimmy gerekend.
«
»
02:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers