TVgids - KanaalZ

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Herhalingslus
«
»
08:00 Herhalingslus
«
»
15:00 Herhalingslus
«
»
20:00 Trends Summer Talk
«
»
20:35 Business Branding Art Center Horus
«
»
20:40 Business Branding Visit Flanders
«
»
20:45 Business Branding Athlon Car Lease
«
»
20:55 Z-Innovation UAntwerpen
Microfluidics is een recent wetenschappelijk domein dat zich bezighoudt met de studie en manipulatie van vloeistoffen in kanalen kleiner dan 1 mm. De vraag naar microfluidics neemt sterk toe, vanuit de medische wereld en de farma en biotech industrie.
«
»
21:00 Z-Mediation
Deze aflevering is gewijd aan de vaststelling door gerechtsdeurwaarder. Wat houdt een vaststelling precies in en waarom zouden mensen daarvoor een beroep doen op een gerechtsdeurwaarder?
«
»
21:05 Z-Ondernemen
Economisch magazine.
«
»
21:20 Herhalingslus
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers