TVgids - KanaalZ

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
20:35 Herhalingslus
«
»
11:00 Herhalingslus
«
»
15:00 Herhalingslus
«
»
20:00 Z-Nieuws
Z-Nieuws
«
»
20:25 Z-Healthcare
De Belgische ziekenhuizen staan bekend om hun hoge kwaliteit van zorg. Om die kwaliteit te blijven garanderen, en tegelijk nog efficiënter te werken, maken ze volop werk van verdere digitalisering.
«
»
20:30 Z-Healthcare
Ongeachtonzeleeftijdzijnweallemaalvatbaarvoorleeftijdsdiscriminatie.DatblijktookuiteenrecentrapportvandeWereldgezondheidsorganisatieoverageism,eensociaalfenomeenwaarbijouderenopeenstereotiepeeneerdernegatievemaniergeportretteerdworden.
«
»
20:35 Herhalingslus
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers