TVgids - KanaalZ

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Herhalingslus
«
»
11:00 Trends Talk
Magazine.
«
»
11:36 Z-Weekoverzicht
Magazine.
«
»
12:15 Alle Zaken op een Rijtje
Reklame.
«
»
12:35 Business Branding Federgon
«
»
12:40 Transport TV
Dit weekend is het weer zover: de speciale Passion4Trucks-uitzending op Kanaal Z met de verkiezing van de mooiste trucks van België per merk!
«
»
13:15 MT in the city
In deze aflevering: Gent
«
»
13:35 Fleet TV
En cette fin de saison, FLEET.TV met l'accent sur l'électrification avec trois futures stars du fleet.
«
»
14:05 Business Branding ASL Group
«
»
14:10 Transport TV
Het EK voetbal is in volle gang, en Transport & VAN.TV supportert mee voor de Duivels! Dit weekend krijg je in onze nieuwe uitzending op Kanaal Z een unieke blik achter de schermen van de transport- en logistieke operaties van ons nationale elftal.
«
»
14:50 Herhalingslus
«
»
16:45 Herhalingslus
«
»
21:00 Herhalingslus
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers