TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:05 Superstore
Jonah krijgt problemen met Sandra en Glenn als haar zoon Tony bij Cloud 9 gaat werken. Mateo probeert Cheyenne te helpen een betere manager te zijn. Garrett belandt midden in Dina's relatie met Brian.
«
»
10:00 Zombie House Flipping
Keith overtuigt het team van de aankoop van een reusachtig zombiehuis. Het blijkt in een historische wijk van Orlando te staan en dat heeft consequenties voor de bouwvoorschriften. Rotte ramen moeten worden opgeknapt en een muur moet worden herbouwd.
«
»
10:50 Zombie House Flipping
Het team ontdekt een verrot, door vlooien geteisterd huis met een onsmakelijk verleden, die ze besluiten te verbouwen. Na verhalen van de buren, en de ontdekking van gestolen waar, lijkt het erop dat het verleden van dit pand het heden achtervolgt.
«
»
11:35 Zombie House Flipping
Het team koopt een klein huis op een enorm perceel, met de bedoeling het af te breken en twee grotere huizen te bouwen. Duke vindt het plan echter te riskant, en weet de anderen ervan te overtuigen om de plannen te wijzigen, en het huisje te redden.
«
»
17:10 American Pickers
Mike en Frank zijn de eersten die in een ongelooflijke collectie circus- en sideshowmemorabilia uit Noord-Carolina mogen neuzen.
«
»
20:00 The Equalizer
Robyn McCall, een mysterieuze voormalige CIA-agent, moet haar vaardigheden gebruiken om een tiener te helpen die van moord wordt beschuldigd. Ze is op de vlucht voor de criminelen die haar erin hebben geluisd.
«
»
20:55 The Equalizer
De zoon van een moeder wordt ontvoerd door een mensenhandelaar en zal worden geëxecuteerd tenzij McCall vertrouwelijke informatie steelt van haar werkgever, een FBI-agent. McCall schakelt tante Vi in om te helpen een geheim te ontdekken.
«
»
21:50 Station 19
Een van de leden van station 19 belandt in het ziekenhuis na een brand in een koffiebonenzaak. Men weet nu even niet hoe de toekomst eruit zal zien.
«
»
22:50 Station 19
Andy en Ben reageren op een oproep over een man die gespiest werd door een kroonluchter. Door de bosbranden in LA wordt Station 19 gevraagd om mee in te staan voor het transport van hulpgoederen.
«
»
03:45 The Real Housewives of New York City
De dames confronteren Ramona met haar leugens en beledigingen. Tinsley moet de waarheid vertellen over haar relatie en woonsituatie. Luann wordt het vuur aan de schenen gelegd omtrent haar terugval en proeftijdovertreding.
«
»
04:30 The Real Housewives of New York City
De dames blikken terug op hun mooiste trips en herleven hun meest buitensporige momenten. Sonja staat in de schijnwerpers vanwege haar drankgebruik. Barbara voegt zich bij de dames om haar schandalige opmerking over Luanns gezang te bespreken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers