TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 American Pickers
In Arkansas kiezen Frank en Danielle een voormalige handelspost die vol zit met geweldige Americana.
«
»
06:55 Rules of Engagement 4
Russell en Adam scheppen op over hun seksleven. Jeff probeert Audrey te overtuigen om creatiever te zijn in bed, zodat hij straffere verhalen heeft.
«
»
07:15 Last Man Standing
Een architect dient een sollicitatieaanvraag in. Ed wil echter een jongere en veel knappere architecte aannemen. Vanessa vindt dat Mike té seksistisch denkt .
«
»
07:45 Last Man Standing
Mike en Vanessa nemen een meid in dienst. Mike vraagt haar of ze in het bezit is van een green card, en ze bevestigt dit. Daarna zoekt hij op het werk uit of iedereen wel een green card heeft.
«
»
08:05 According to Jim
Cheryl wordt overvallen en bestolen op een parking. In plaats van de politie te bellen, gaat ze de overvaller achterna.
«
»
08:35 According to Jim
Een rijke klant en vroegere schoolvriend van Cheryl probeert haar te versieren. Cheryl is echter helemaal overstuur van de reactie van Jim op zijn avances.
«
»
09:00 Millionaire Matchmaker
Jesse Kovacs zat in The Bachelorette. In plaats van een partner te vinden, kreeg hij de reputatie een eikel te zijn.
«
»
09:55 Tiny House Nation
Een hecht gezin is op zoek naar een tiny house voor lange vakanties. John en Zack moeten een hightech huis ontwerpen dat het gezin van afstand kan benaderen om het weer in de lange winters te checken.
«
»
10:50 Below Deck
Door een speciale gast ziet de bemanning een andere kant van kapitein Lee. Een bekend gezicht van vroeger verrast hen en heeft direct een oogje op Jen. Een groep vrouwen maakt het Kate en Captain Lee.
«
»
11:40 Shark Tank
Broers hebben iets tegen dierenharen; een ondernemer heeft iets om een kinderzitje te vervoeren; een onderneemster heeft iets voor vrouwen met grote borsten en een luxe versie van een bekende snack.
«
»
12:40 Storage Wars
Dave neemt een risico door veilingen in Westminster te boycotten. Barry mag een nieuw record op z'n naam schrijven, maar dat is niet alleen maar goed nieuws.
«
»
13:00 Storage Wars
De bieders gokken op units in Gardena, waar Darrell veel geld biedt op een box vol gympen. Groentje Jeff ontdekt een souvenir uit de Koude Oorlog.
«
»
13:30 Tiny House Nation
Justin en Melissa zijn docenten die kinderen uit de binnenstad middels hun bedrijf InspireOut een kans willen bieden om iets over de natuur te leren. Ze zoeken een huis als basis voor hun bedrijf.
«
»
14:15 Millionaire Matchmaker
Julissa Bermudez is een beeldschone tv-presentatrice uit de Dominicaanse Republiek.
«
»
15:10 Below Deck
Door een speciale gast ziet de bemanning een andere kant van kapitein Lee. Een bekend gezicht van vroeger verrast hen en heeft direct een oogje op Jen. Een groep vrouwen maakt het Kate en Captain Lee.
«
»
16:10 Below Deck
Matt wordt op de proef gesteld als 'souschef' Bruno met de vrouwen gaat eten. Jen denkt een vriend te hebben in Kyle, maar die wil iets anders. Ze wordt fysiek na een rampzalig dinertje.
«
»
17:05 Shark Tank
Broers hebben iets tegen dierenharen; een ondernemer heeft iets om een kinderzitje te vervoeren; een onderneemster heeft iets voor vrouwen met grote borsten en een luxe versie van een bekende snack.
«
»
18:00 Shark Tank
Een vader en zoon introduceren corrigerende mannenkleding; een Vietnamese immigrant pitcht zijdezachte overhemden in de hoop z'n Amerikaanse droom te realiseren en heeft een bekende partner mee.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Om haar leven wat meer zin te geven, besluit Gabrielle een modeshow te organiseren voor een goed doel met de dames van Wisteria Lane in de hoofdrol.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Susans relatie met Mike wordt steeds serieuzer. Ondertussen is Lynette jaloers op haar nieuwe kindermeisje en ze besluit haar te begluren met een verborgen camera.
«
»
20:35 NCIS: New Orleans
Een officier wordt vermoord tijdens het carnavalsfeest Mardi Gras. Het team onderzoekt de zaak en ontdekt dat de man werd vergiftigd.
«
»
21:30 NCIS: New Orleans
Een jonge vrouw die zich bezighield met de recrutering voor de marine komt om het leven bij een aanrijding met vluchtmisdrijf.
«
»
22:25 CSI: NY
Op het strand van Rockaway wordt het lichaam van een jonge vrouw aangetroffen. Mac en Sheldon gaan ter plaatse op zoek naar aanwijzingen.
«
»
23:20 CSI: NY
Het team onderzoekt de dood van studentenbegeleider Robert Greggs. Ondertussen blijft de beruchte 'taxicabkiller' de straten van New York teisteren.
«
»
00:10 Fantasy Island
Nisha wil dat het eiland haar helpt te kiezen tussen trouwen met de door haar ouders voorgestelde man Savin, of haar oude vriend Josh.
«
»
01:10 Fantasy Island
Wanneer oude vriendinnen Nettie, Camille en Margot naar het eiland komen om hun 50e verjaardag te vieren, leggen hun fantasieën breuklijnen in hun vriendschap bloot.
«
»
02:00 The X-Files
Mulder en Scully moeten in quarantaine nadat ze met Cassandra in contact zijn geweest. Een plan van alien hybriden wordt onthuld.
«
»
02:45 The X-Files
Een orkaan trekt over de kust van Florida. De agenten zoeken naar een zeemonster dat verantwoordelijk zou zijn voor de verdwijning van twee ouders en hun zoon.
«
»
03:30 Empire
Als het BossyFest en de strijd om de zeggenschap van Empire in volle gang zijn, kijkt Cookie terug op haar leven. Lucious houdt nog steeds van Cookie. Hij maakt zich op voor een strijd.
«
»
04:15 Millionaire Matchmaker
Julissa Bermudez is een beeldschone tv-presentatrice uit de Dominicaanse Republiek.
«
»
05:00 Family Guy
Meg en haar vriendin Ruth gaan naar Parijs en worden direct ontvoerd door mensenhandelaars. Stewie heeft wellicht het speurinstinct en de elektronische middelen om ze te vinden. Brian gaat mee.
«
»
05:20 Dharma & Greg
Greg is weer thuis, maar hij is nog steeds niet van plan om opnieuw aan de slag te gaan als advocaat.
«
»
05:40 Dharma & Greg
Dharma heeft het moeilijk met Gregs gedrag. Hij loopt onophoudelijk te zeuren over pietluttigheden en voert ellenlange betogen, net alsof hij zich in de rechtszaal bevindt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers